Fotografie

Fotografie Zdroj: internal

Podívejte se, kam se z Bílého domu přestěhují Obamovi. Rozhodně si nepohorší

Barack Obama se svou rodinou se bude muset brzy přestěhovat z tradičního sídla amerických prezidentů, Bílého domu. Zatímco Donald Trump si bude zařizovat slavnou Oválnou pracovnu, budou už Obamovi ve svém novém domově, který se nachází také ve Washingtonu.

2446 Belmont Road NW, Washington, DC 20008, Spojené státy americké. To bude nová adresa již brzy bývalého amerického prezidenta Baracka Obamy a jeho rodiny. Nový domov Obamových si rodina zajistila již letos v květnu, informoval časopis Forbes. Ten také zjistil, že nové sídlo Obamových je pronajaté. Michelle Obamová podepsala před půl rokem nájemní smlouvu s prezidentovým tiskovým mluvčím, Joem Lockhartem, jejíž výše však nebyla zveřejněna.

Než si vilu Obamovi pronajali, byla na prodej za 3,5 milionu dolarů, což je v přepočtu necelých 88 milionů korun. Vila byla postavena v roce 1928 a fotografie jejího interiéru se nyní staly předmětem zájmu. Prostorný slunný dům, který je nenápadný, avšak velmi luxusní, nabízí například dvě kuchyně, dvě pracovny a několik pokojů pro hosty. Nechybí ani zimní zahrada. Na fotografie interiéru nového obydlí Obamových se můžete podívat výše v galerii.