Meghan Markleová

Meghan Markleová Zdroj: Instagram

Princ Harry má konečně vztah, jeho přítelkyní je americká herečka

Britský princ Harry, známý jako dlouholetý samotář, si podle všeho našel partnerku. Je jí americká herečka Meghan Markleová, s níž údajně princ chodí již několik měsíců.


Pětatřicetiletá herečka je o tři roky starší než princ Harry. Angažuje se v několika projektech, které mají za cíl pomoci ženám v rozvojových zemích začlenit se alespoň částečně jako rovnocenní členové společnosti. Ve své činnosti se podobá britské herečce Emmě Watsonové, která je známá také pro své projekty týkající se rovnosti a feminismu. Chystá se navštívit Indii, kde spustí projekt napomáhající v tomtéž ohledu mladým dívkám. Známá je především díky seriálu Kravaťáci, který bude ještě do listopadu letošního roku natáčet. V roce 2008 si zahrála v seriálu Hranice nemožného (The Fringe) agentku FBI.

 

Meghan ani Harry se ke svému vztahu zatím nijak oficiálně nevyjádřili, na Facebooku prince Harryho se pouze bez větších komentářů ocitl příspěvek, v němž americký deník cituje Markleovou. Ta deníku sdělila, že je “nejšťastnější ženou na světě”. Dá se tedy předpokládat, že i přes oficiální mlčení obou aktérů, je informace o jejich vztahu pravdivá.

 

Meghan má za sebou již jedno manželství, které však trvalo pouze tři roky. Se svým bývalým manželem Trevorem Engelsonem žila od roku 2004. Spekuluje se, jak se vzhledem k této okolnosti postaví k ženě britská královská rodina. Vzhledem k tomu, že pár však zatím nic oficiálně neoznámil, a navíc je princ Harry v pořadí až 5. možným následníkem trůnu, nepředpokládá se, že by tento vztah mohl činit královské rodině větší problémy.

 

Spekuluje se, jak se vzhledem k této okolnosti postaví k ženě britská královská rodina. Vzhledem k tomu, že pár však zatím nic oficiálně neoznámil, a navíc je princ Harry v pořadí až 5. možným následníkem trůnu, nepředpokládá se, že by tento vztah mohl činit královské rodině větší problémy.