Tuto sobotu od 18 do 19 hodin bude psychotronik Josef Schrötter aktivovat magický obrázek

Tuto sobotu od 18 do 19 hodin bude psychotronik Josef Schrötter aktivovat magický obrázek Zdroj: Ondřej Szollos

Experiment Reflexu: Může psychotronik přenášet energii na dálku?

Přesně před pětadvaceti lety se v časopise Reflex uskutečnil experiment s přenosem energie. Psychotronik Jiří Hnilica tehdy aktivoval na stránkách našeho časopisu magickou tečku a čtenáři psali, jak to na ně zapůsobilo. Rozhodli jsme se experiment zopakovat. Obrázek bude tentokrát aktivovat známý psychotronik Josef Schrötter (67), kterému jsme položili několik otázek.

Jak bude experiment s aktivovaným křížkem v Reflexu probíhat?

V sobotu od 18 do 19 hodin mohou čtenáři vnímat energii z obrázku s tím, že si ho umístí před sebe do vzdálenosti jednoho metru nebo si nad něj dají dlaně citlivější ruky a budou vnímat energie. Mohou pociťovat teplo, brnění, mravenčení, tlak nebo vánek nebo jiné nepopsatelné pocity, že se v organismu něco děje.

V sobotu od 18 do 19 hodin se pohodlně usaďte do křesla a ze vzdálenosti do jednoho metru přijímejte a vnímejte pozitivní energii pro váš organismus. Běžná doba pro harmonizaci a posílení je 20 minut. Kardiaci a epileptici by obrazec neměli používat.V sobotu od 18 do 19 hodin se pohodlně usaďte do křesla a ze vzdálenosti do jednoho metru přijímejte a vnímejte pozitivní energii pro váš organismus. Běžná doba pro harmonizaci a posílení je 20 minut. Kardiaci a epileptici by obrazec neměli používat.|Archív

Mají cítit něco ideálně?

Kdo je úplně zdravý, může cítit vánek, ten, kdo potřebuje nějaký vážnější problém, z prvopočátku pocítí tlak a musí vnímat energii tak dlouho, dokud nebude cítit teplo. U toho, kdo pocítí teplo hned, se dolaďuje něco jednoduššího v těle. Kdo cítí lechtání a mravenčení, má v těle jen nepatrné věci, které potřebují doladit.

O jaký druh energie půjde?

Říkám tomu bioenergie předávaná z člověka na člověka prostřednictvím energeticky aktivovaného obrázku. Já tu energii budu programovat a smyslem bude posílení a harmonizace organismu. Určitě bychom přivítali, kdyby nám čtenáři napsali, jak energii z obrázku vnímali.

Nebojíte se, že to nevyjde?

Nebojím. Citlivých lidí je u nás stále ještě dost. Víte, musíte k tomu přistoupit jako ke hře. Na někoho to bude působit, na jiného ne. Jako všechno v životě. Jinak je důležité, že hlavní proud energie bude mezi 18. a 19. hodinou. Pak dojde k poklesu.

Celý rozhovor s psychtronikem Josefem Schrötterem si přečtěte v novém tištěném Reflexu, který vyšel 28. července.