Zdroj: BEZVODY.cz

8
Fotogalerie

Ekologický mycí servis kdekoli si vzpomenete a na počkání!

Pro svoje potřeby si často a rádi zajišťujeme jen to nejlepší. Stejně tak se chováme i k těm nebo k tomu, co je nám nejmilejší. A co potřeby našeho automobilu? Zajet na automyčku je pro nás občas problém, nemáme čas.

A co kdyby to nebylo nutné? Co kdybychom nemuseli nikam jezdit, abychom si nechali umýt auto nebo vyčistit interiér? A co teprve kdyby nebylo nutné použít zbytečně velké množství vody? Že se jedná o nesmysl? Omyl! Na trhu už je i mobilní mycí služba, a to bez vody. V kombinaci se sehranými experty na údržbu a mytí vozidla máme možnost vyzkoušet si ekologický mycí servis automobilů společnosti BEZVODY.cz, který nezatěžují životní prostředí.

BEZVODY.cz

Jedná se o velmi jednoduchou a čas šetřící službu. Zvolíme si místo a čas, kde si přejeme nechat vůz umýt, a pak jen telefonicky nebo na internetových stránkách společnosti objednáme. Nemusíme se bát ani míst, jako jsou garáže či jiné prostory, kde je horší osvětlení. Mobilní mycí týmy jsou vybaveny silnými halogenovými světly napájenými vlastními zdroji elektrické energie, pomocí kterých tým zkontroluje výsledek mycího servisu a teprve poté odevzdá umyté auto svému majiteli. Nikde nenajdeme ani stopy po nečistotách z automobilu (kalná voda či jiný odpad). V možnostech pracovníků ekologického servisu je nejen vyčištění a údržba jednoho automobilu, ale jsou samozřejmě připraveni se postarat i o celé firemní vozové parky. A jaký zázrak dokáže umýt auto téměř bez vody? Jedná se o prostředky značky With Out Water (WOW). Tato prestižní britská značka čistících produktů je vhodná nejen pro automobily, ale i motocykly, autobusy, karavany a další vozidla. Produkty jsou biologicky rozložitelné a ekologicky šetrné. Jsou vyhovující a ohleduplné ke karoseriím, sklům, elektronům i interiérům všech vozů.

BEZVODY.cz
Vlastní proces mytí je založen na principu polymerů, které špínu obklopí, tzv. ji zgelovatí a následně stačí povrch karoserie setřít švédskými utěrkami.  Švédská utěrka je speciální mikrovlákno, které má vysokou savost a nepoškozuje povrch vozidel. Vosk obsažený v přípravcích WOW vytvoří hydrofobní vrstvu, která odpuzuje špínu a tím chrání karoserii. Přípravky WOW ochrání lak, projasní barvy a zvýší lesk vozu. Mobilní mycí tým si automobil nejdříve prohlédne, určí míru znečištění a následně si auto rozdělí do několika sektorů. Pokud se servis zaměřuje na exteriér vozu, začíná se vždy střechou, odkud čistí povrch mikrovláknovou utěrkou směrem shora dolů a zároveň tak nanáší ochrannou vrstvu produktu WOW. Tato vrstva čistícího prostředku je poté krouživými pohyby rozleštěna.  V případě údržby interiéru, tepování, luxování a dalších činností spojených s úklidem, dodržuje tým expertů na údržbu přesně daná pravidla a na závěr provádí několikanásobnou kontrolu celého vozu tak, abychom byli maximálně spokojeni. Pro co dlouhodobou ochranu celého našeho vozu nabízí společnost i aplikaci nejmodernějších přípravků na bázi nanotechnologií. Tyto přípravky nahrazují svými vlastnostmi autovosky, tekuté stěrače nebo jiné impregnace, které působí krátkodobě a s omezeným účinkem.

Unikátní výrobky značky WOW využívají k čistění svých vozů i přední světové automobilky, jako jsou Aston Martin, McLaren, Volvo nebo Audi. Služba BEZVODY.cz v kombinaci s prestižní značkou čisticích prostředků WOW Vás nadchne nejen pro úsporu vašeho času, ale i pro nezaměnitelné provedení, které vydrží až dvakrát déle než při běžném mytí.

Produktová řada je rozdělena na čtyři skupiny čisticích prostředků. První z nich jsou vhodné pro běžné čistění vozu (WOW motor). Čistí, leští a chrání nejen lak, ale také plasty, sklo, kůži, chrom i kola z lehkých slitin. Následují prostředky, které jsou speciálně vyvinuty pro klasické a sportovní vozy (WOW classic a sport). Vyznačují se dlouhou životností a vysokou ochranou proti přilnavosti nečistot. V nabídce jsou i přípravky pro karavany a obytné automobily (WOW caravan). A velmi oblíbené jsou i čisticí prostředky vytvořené speciálně pro rychlé odstranění oleje na vozech (WOW motosport kit).

Hýčkejte nejen sebe ale i svůj automobil. Vyzkoušejte službu BEZVODY.cz!