Žaneta Hučíková

Žaneta Hučíková Zdroj: Facebook Žanety Hučíkové

Žaneta Hučíková
Žaneta Hučíková
Žaneta Hučíková
4
Fotogalerie

Česká modelka udělala v letadle takovou scénu, že muselo nouzově přistát

Česká modelka Žaneta Hučíková zažívá určitě největší zájem médií o svou osobu v životě. A to dokonce největších amerických deníků. Asi si to ale představovala jinak.  Hvězdou se stala proto, že kvůli ní muselo nouzově přistát letadlo, dokonce za asistence stíhaček.  

Podle amerických médií vše začalo tím, že modelka propašovala na palubu letadla z Las Vegas do Frankfurtu svou kočku, od které se odmítala oddělit. Když na to přišla letuška, kočku odnesla na toaletu. Hučíková podle cestujících ztropila scénu, během níž na palubní personál ječela, kopala kolem sebe,  a nakonec jednu letušku udeřila.

"Vypadal, jako by se trochu zbláznila,” řekl televizi CBS jeden ze svědků.

Modelka potom posádce oznámila, že je členem mafie a letadlo zničí, pokud ji kočku nevrátí. Pilot se rozhodl raději mimořádně přistál na letišti v Denveru. Letadlo na přistání doprovodily dvě stíhačky ze základny Buckley. 250 cestujících nakonec muselo v Denveru čekat 24 hodin, než mohlo pokračovat  do Evropy.

Incident se stal v pátek a česká modelka je od té doby stále v policejní cele. Nikoliv však kvůli trestnému činu, ale kvůli nesrovnalostem v jejím vízu.