Vladimir Putin

Vladimir Putin Zdroj: Facebook

Recesisté vyzývají k hromadné masturbaci na počest Vladimira Putina

Sociální sítě umožňují šíření v podstatě jakýchkoli informací. Jak někdy následně zjistíme, mnohé z nich jsou naprosté hlouposti a výmysly, jiné hraničí s absurditou. Ale někdy jsou mezi nimi i vtipné reakce veřejnosti na politickou situaci. Mezi ně patří i výzva k hromadné masturbaci na počest ruského prezidenta Vladimira Putina v slovenském hlavním městě Bratislavě.


Akce by se měla podle facebookové stránky (tu najdete zde: https://www.facebook.com/events/1705376636348885 ) uskutečnit 14. září a zatím se k ní přihlásilo kolem 1100 lidí.

Jedná se samozřejmě o recesi, i když představa hromadné masturbace kvůli Putinovi vypadá velmi pikantně.

Na stránce se píše: „Vladimir Putin je jediný člověk, který se vzepřel kapitalistům ze zaprodaného Západa a nenechá ze sebe dělat hlupáka. Je to vzor všech hrdých Slovanů. Vzdejme mu hold hromadnou masturbací v září, v průběhu dne, kdy naší zemí projede krvelačné vojsko USA. Místo a přesný čas budou upřesněny. Bude zabezpečena i projekce Vladimira Putina na čtyřmetrovém plátně, pro naši rychlou ejakulaci.“

Věta o konvoji podle všeho odkazuje na nedávnou informaci Lidových novin, které napsaly, že Českem na podzim zřejmě opět projede americký vojenský konvoj, který na cvičení do Maďarska zamíří i přes Slovensko. „Je to příležitost, jak posílit naše spojenectví a partnery v regionu,“ popsal akci mluvčí americké armády Joe Buccino pro web Military.com.

Dá se předpokládat, že k hromadné masturbaci v Bratislavě nakonec nedojde, protože místní policie by to jistě považovala za „mravní ohrožení státu“, ale jako reakce na agresivní a nesmyslnou politiku Vladimira Putina je to vtipné.