Zdroj: Blunt Umbrellas

5
Fotogalerie

I deštník se může stát elegantním doplňkem

Příroda bez upozornění mění naše plány a my tak dennodenně musíme čelit nejrůznějším výkyvům počasí. Proti nepříjemnému dešti, otravnému sněhu i silnému větru vám může pomoci správně vybraný deštník.  Právě on je v nevyzpytatelném jarním počasí nepostradatelným a zároveň i stylovým pomocníkem. Víte, jak takový deštník vybrat?

 

Pouhý nástroj ochraňující před deštěm?

Deštník je nezávislý módní doplněk a v dnešní době můžete vybírat z několika typů a z nespočet barevných provedení. Pečlivě vybraný deštník se hodí jak ke sportovnímu oblečení, tak i k elegantnímu obleku. Internetový obchod Bluntumbrellas byl vytvořen proto, aby si v něm každý vybral přesně ten svůj kousek, po kterém touží. Navíc si ho můžete objednat z pohodlí domova a neztrácet čas obcházením nejrůznějších obchodů, což ocení zejména muži.

Blunt Umbrellas

Výběr deštníku nepodceňujte!

I když deštník nebývá klasickou součástí denního outfitu, i on o vás může mnohé prozradit. Například lidé, kteří si zakládají na designu, sáhnou po tyčových deštnících. Ti praktičtější si většinou vyberou skládací verzi, kterou mohou vzít kamkoliv s sebou. Nenechte se však zmýlit, i stylový deštník může být kvalitní. Pokud nechcete svého výběru litovat, zaměřte se na spolehlivost konstrukce, čím méně dílů, tím má deštník větší životnost, na kvalitu materiálu kopule, mechanismus skládání a pohodlnost a praktičnost rukojeti.

Blunt Umbrellas

Technologie deštníků Blunt

Technologie Blunt byla vynalezena na přelomu tisíciletí inženýrem Greigem Brebnerem. Jednoho dne, když vyšel do velkoměsta z londýnské kanceláře, tak začalo slabě pršet. Překvapivě jemný déšť se proměnil ve skutečný liják a obrátil naruby deštník kolemjdoucímu, který hrotem konstrukce málem poranil oko vysokému Novozelánďanovi. Greig si uvědomil, že se něco musí změnit. Pustil se tedy do vývoje deštníků, které by byly bezpečné  nejen pro majitele, ale i kolemjdoucí. Výsledkem byl tzv. Systém radiálního zatížení (Radial Tensioning System, RTS), který je nedílnou součástí unikátní technologie BLUNT. Tento systém umožňuje rozložení síly větru po celém povrchu a zajišťuje deštníku pevnou aerodynamickou konstrukci, která je schopna odolat těm nejdrsnějším klimatickým podmínkám. Tkanina, která se používá  na výrobu pláště je z polyesteru Quick Dry, a je tak  zcela vodotěsný a velmi rychle usychá.

Blunt Umbrellas

Povyšte svůj deštník na regulérní módní doplněk!

Každý člověk ví, jak nepříjemné a ponižující může být, když se v tu nejnevhodnější chvíli deštník zlomí … Ať už při chůzi po ulici či při hraní golfu, kdy je bez ohledu na povětrnostní podmínky třeba sledovat hru. Zlomený deštník může přinést spoustu nečekaných problémů. Tajemství úspěchu golfových deštníků Blunt je především v jejich kvalitě a pohodlnosti. Čím silnější bouře, tím více se stávají pevnějšími. Zvláštní konstrukce z nich dělá opravdové „teréňáky“ použitelné za každého počasí. Golfové deštníky G1 dokonce získaly ocenění v mezinárodní prestižní soutěži "Red Dot design Award".

Blunt Umbrellas

Zajímavost:Známá golfová firma Titleist si nechala udělat custom design od Bluntu a dnes prodává prémiové deštníky Titleist Premium umbrella se svým logem.

Hledáte-li tedy deštník, který spolehlivě ochrání vás i vaši golfovou výbavu, už nemusíte! Deštník Blunt je jak dělaný pro všechny golfové nadšence. Navíc vás uchrání nejen před deštěm, ale i před spalujícími slunečními paprsky.

Dobrý deštník by neměl chybět žádnému muži. Nikdy totiž nevíte, kdy potkáte dámu v nouzi a budete ji moci nabídnout pomoc před nepříjemným deštěm. Více informací naleznete zde!