Maily

Maily Zdroj: Marek Douša

Test: Odhalte svoji osobnost podle vaší e-mailové schránky

Existují tři hlavní skupiny lidí, jejichž chování se dá odhadnout podle toho, jak řeší e-maily ve své schránce. Podívejte se, jaký typ jste vy a jestli na vás některá z hlavních charakteristik sedí. Já například patřím mezi „ignoranty“. Informaci přinesl web businessinsider.com

1) Mazač

Tento typ osoby řeší e-mail ihned poté, co se objeví v jeho schránce. Když mu přijde mail, tak většinou se snaží odpověď co nejdříve, nebo mail zarchivuje či ho rovnou vymaže. Proto je jeho inbox téměř vždy prázdný. Tento typ lidí nemá rád nepořádek nejenom v mailové schránce, ale ani ve svém osobním životě.

2) Ukladač

Tito lidé e-maily ukládají s tím, že si je přečtou později. Jedná se o perfekcionisty, kteří chtějí na každou takovou zprávu správně reagovat. Většinou však uložené e-maily nikdy nestihnout úplně zpracovat. Chtějí je také uchovávat z toho důvodu, „že prý se ještě budou hodit“.

3) Ignorant

Tento typ člověka má ve své schránce v podstatě bordel a má tisíce nepřečtených e-mailů. Jaký je ignorant typem osoby je prý ale podle odborníků sporné. Buď to je člověk, který se nezabývá zbytečnými maily a je proto více produktivní v jiné činnosti. Nebo naopak tento typ chování může údajně značit neschopnost organizovat si svůj život.

Už jste se našli?

Test osobnosti: Projděte dveřmi a zjistíte, jací jste >>>

Zábavné testy osobnosti: Co prozradí tvar nehtu nebo chodidla?