Budeme vás lovit! Slíbila hackerská skupina Anonymous a udeřila na Islámský stát na internetu

Budeme vás lovit! Slíbila hackerská skupina Anonymous a udeřila na Islámský stát na internetu Zdroj: Youtube.com

Budeme vás lovit! Slíbila hackerská skupina Anonymous a udeřila na Islámský stát na internetu

Francouzská odnož hackerské skupiny Anonymous slíbila před více než měsícem útok na Islámský stát. Nyní slib realizuje. Napadla stovky twitterových účtů, e-mailových adres a sacebookových stránek, které byly spojeny či podporují teroristický Islámský stát. Informoval o tom web dazeddigital.com.

Útoky přitom nejsou tak bezvýznamné, jak se může na první pohled zdát, protože islamisté lákají nové rekruty hlavně přes internet, kde poměrně úspěšně šíří svojí propagandu.

„Budeme vás lovit. Budeme ničit vaše webové stránky, účty a e-maily. Budeme se k vám chovat, jako kdybyste byli virus. A my jsme lékem na tento virus lék. My jsme internet. Vy nejste muslimové. Jste teroristé! V našich řadách jsou muslimové, křesťané, židé. Jsme hackeři, kteří se spojili nezávisle na rase, zemi, původu, náboženství a etnické příslušnosti. Jsme Anonymous.”

To píší v prohlášení Anonymous na stránce http://pastebin.com/d8ND4rvV, kde také zveřejnili napadené účty a IP adresy. Uvidíme, nakolik jejich úsilí zpomalí internetovou propagandu Islámského státu.