Halál porážka

Halál porážka Zdroj: Profimedia.cz

Hoax Factory: Halal vepřové již brzy na pultech

Přinášíme výbornou zprávu pro všechny české muslimy! Už brzy si budou bez ohledu na svoje přesvědčení moci dopřát tradiční český bůček s knedlíkem a zelím, aniž by tím nějak porušili pravidla islámu!

Káhirská univerzita N ́Asrat, která je nezpochybnitelnou autoritou ve věci halal stravy, vydala závazné stanovisko, které od zásady mění pohled muslimů na vepřové. Učenci na univerzitě vyšli z toho, že prase je sice zvíře nečisté, ale džihád je džihád - a že džihád má přednost. Připomínám: Prostý mudžaheddín, který padne v boji v průběhu džihádu, jde rovnou do nebe a jsou mu odpuštěny všechny hříchy.

Jak opakovaně potvrzují nejvyšší palestinští duchovní, smyslem bytí Arabů je zabíjet Židy, vést proti nim džihád. Džihád očisťuje. Proto každý, kdo nějak ublíží Židům, se tím činem nějak očistí. Koncil učenců z Káhiry proto dospěl k závěru, že prase se tím, když sežere Žida, očistí do té míry, že přestává být zakázané a nečisté (haram) a je podle učenců po příslušné rituální porážce způsobilé ke konzumaci muslimy. Pokud se tedy prase krmené Židy dobře a podle předpisů podřízne, stává se z něj halal maso.

Podle posledních zpráv se již na Západním břehu i v pásmu Gazy chystají velkokapacitní pěstírny vepřů, a Hamás již začal kopat tunely pod hraniční zdí, kterými se budou na farmy transportovat odchycení Židi jako krmivo. Proto se na halal vepřové již brzy mohou těšit muslimové z celé Evropské unie!