Princ George

Princ George Zdroj: www.dukeandduchessofcambridge.org

Princ George
Princ George
Princ George
3
Fotogalerie

Princ William a jeho žena Kate zveřejnili nové fotky syna. Média tvrdí, že jsou vánoční, i když nejsou

Média po celém světě tvrdí, že britský následník trůnu princ William a jeho manželka Kate zveřejnili „vánoční fotografie“ svého synka George. Tři nové snímky se skutečně objevily v sobotu na oficiálních stránkách královského páru. Není u nich v přiložené zprávě ale ani slovo o tom, že by jakkoli souvisely s Vánocemi. Média to ale pojala po svém.

Fotografie byly pořízeny na schodech Kensingtonského paláce a jejich autorem je Ed Lane Fox, tajemník Williamova mladšího bratra Harryho. A s Vánoci skutečně určitým způsobem souvisejí, ale jinak, než se tvrdí. Vévoda a vévodkyně z Cambridge fotografie publikovali také jako poděkování médiím, která neotiskla žádnou z fotek prince, již pořídili paparazziové. Manželé jsou prý vděční, že média ctí jejich žádost, aby princ George - který v červenci oslavil první narozeniny - nebyl obtěžován dotěrnými reportéry. Takže Vánoce to skutečně nejsou…

V září královští manželé oznámili, že čekají druhé dítě. Kate již dříve naznačila, že nebude proto svého manžela doprovázet na cestě do Japonska a Číny počátkem příštího roku. William stráví v každé ze zmíněných asijských zemí tři dny.