Zeman a Klaus

Zeman a Klaus Zdroj: Facebook

VRABČÁK PODLE FACEBOOKU: Jsou to trollové

Vím, už jsem to psal před týdnem. Ale je to horší, než jsem si myslel. Klaus se Zemanem. Podařilo se jim zasekat mediální prostor takovým způsobem, že se třeba vůbec nemluví o služebním zákonu. Nebo o krtečkovi, který vlezl pandě do řiti. Jasně, mikina nemohla mít sama o sobě dlouhého trvání. Ale dozvěděli jsme se třeba něco o dalším vyznamenaném? Páteru Josefu Toufarovi? Kterého umučila StB kvůli tomu, že tady ještě pár lidí věří v Boha a jeho zázraky. Titulek iDnesu začínající Muklové... pak zcela ponížil politické vězně. Kteří se k páteru Toufarovi chtěli vyjádřit. No nic. A zatímco redakce publicistiky České televize začala rýmovat a vůbec všelijak kejklit, Norové nám sebrali dvě děcka. "A pak jsou ještě jiný věci, který jsou důležitý. A ty jsou podstatný, jestli mi, ty vole, jako rozumíš."

Facebook IkonyFacebook Ikony|archivPavel Kessa Keller

Bavěj' mě vaše názory, nápady a postoje. Ale radši se propadnu do pekla, než abych přijal fakt, že si budeme říkat bratře a sestro. Tolik k vnitřní úvaze, co je a není facebookové přátelství.

Facebook IkonyFacebook Ikony|archivDavid Macháček

Stopy umu na konsumu. Jakub Janda Nejlepší bolševický argument všech dob: Ten, kdo kritizuje prezidenta, nerespektuje výsledek demokratických voleb!


Facebook IkonyFacebook Ikony|archivPetr Hlaváč

Asertivní odpověď ministra obrany ­ KANADA Kanadská pacifistka napsala kanadským úřadům a stěžovala si na zacházení s teroristy zatčenými v Afghánistánu. Ministr obrany jí odpověděl:

Vážená občanko,

děkuji za Váš dopis, ve kterém vyjadřujete starost o to, jak zacházíme s teroristy Talibanu a Al Kájdy, kteří jsou v rukou kanadské armády. Zabýváme se stížnostmi, které dostáváme od občanů, jako jste Vy, a vytvořili jsme nový pacifistický a intergrační program pro teroristy. V souladu s tímto programem jsme se rozhodli vybrat jednoho teroristu a umístit ho do Vaší rodiny.

Příští pondělí budete mít ve svém domě pana Alí Mohameda Amé Ben Mahmuda (můžete mu říkat jednoduše Amé). Očekávám, že ho dobře přijmete a budete o něj pečovat tak, jak jste vyžadovala ve svém protestním dopise. Je pravděpodobné, že si budete muset najít nějaké pomocníky pro tuto misi.

Naše oddělení u Vás každý týden provede kontrolu, abychom ověřili, že stále máte na mysli principy dobrého zacházení, které jste vyžadovala ve Vašem dopisu. Musím Vás upozornit, že Amé je extrémně nebezpečný psychopat, ale věříme, že s vnímavostí, kterou jste prokázala ve Vašem dopisu, se Vám podaří překonat tuto obtíž. Připomínáme, že Váš host se jeví extrémně efektivní v boji muže proti muži, že umí zabíjet tužkou nebo nůžkami na nehty. Kromě toho je Amé expert ve výrobě výbušnin z věcí, které se vyskytují běžně v domácnostech. Proto prosím mějte pod kontrolou tyto věci, i když ­ podle Vašeho názoru ­ dejte pozor, abyste se tím snad nějak nedotkla či neurazila pana Amého. Terorista se nebude s Vámi a s Vašimi dcerami chtít příliš bavit nebo nějak spojit (s výjimkou sexuálního spojení), jelikož on považuje ženy za prosté předměty. Toto je velmi citlivý aspekt, protože u něj byly pozorovány násilné tendence k ženám, které nedodržují islámská pravidla oblékání, takže věřím, že Vám nebude vadit nosit burku. Tím zvýšíte respekt ke kultuře a víře, který jste zmínila ve svém dopise.

Ještě jednou Vám děkuji za Váš zájem a obavu, vážíme si osob, jako jste Vy, a budeme informovat naše spoluobčany o Vaší spolupráci.

Hodně štěstí.
S úctou Gordon O'Connor.
Ministr obrany

Poznámka: Přestože se to zdá být lež, dopis je skutečný a byl publikován v tisku. Miroslav Korecký A propos ­ už jste viděli čínský přepis jména Miloš Zeman? A co ty jednotlivý znaky znamenají? Kun.a ­ doje.aná ­ ko.ot ­ zvadlej ­ pauza na nádech ­ debilové ­ nedovzdělaný.

Facebook IkonyFacebook Ikony|archivKarel Vrána

"Než žít s tebou, to radši budu třít Lídu s nouzí". (Joseph Goebbels při rozhovoru se svou ženou Magdou 9.11.1937)


Facebook IkonyFacebook Ikony|archivMartin Schmarcz

Petice za odstoupení prezidenta, petice za setrvání prezidenta... Koukám, že z oslav čtvrtstoletí svobody bude karneval bláznů.

 

Facebook IkonyFacebook Ikony|archivKarel Vrána

Máme doma majdan. Obývák jsem vymaloval na žluto a předsíň na modro. Když výsledek viděl náš domácí mazlíček, radostně vrtěl. Je to odporný banderovský fašistický pes.

Začíná třídní boj. Veleba sem, Veleba tam:­) Z kaváren do továren! I tohle je v roce 2014 možné.

"Česká žlučovitá média pořádají na hlavu státu doslova štvanici. Nejrůznější povaleči z pražských kaváren tyto frontální útoky režírují, domnívaje se, že jim stále patří republika. Ale to se mýlí!" ...

"Skutečná síla, kořeny a mravní zdraví českého státu jsou mezi obyčejnými lidmi na venkově, v malých a středních městech..." ...

"Naštěstí pro naši zemi režiséři těchto útoků mají ve svých politických fajfkách již pomálu tabáku. Lidé s obyčejným selským rozumem navíc pražskou kavárnu prohlédli, a to je dobře!"

Facebook IkonyFacebook Ikony|archivMartin Schmarcz

Naprosto nechápu, že takové Norsko odebere děti slušné civilizované evropské rodině, ale přitom tamní vládu nevzrušuje halda muslimských imigrantů, jejichž rodiny žijí dle kulturních zvyklostí raného středověku v Orientu...

Facebook IkonyFacebook Ikony|archivPetr Kamberský

Já chci dělat jinde! Blesk: "Exkluzivně ­ Proč si vzal Zeman kundu do úst!"

 

knírykníry|Facebook

 

 Lepší zítřky vám přeje kolega Vrána ;)