Zdroj: FAnn Retail, a.s.

FAnn parfumerie spouštějí zcela nový web

Společnost FAnn Retail, a.s., provozovatel sítě FAnn parfumerií, spustil nové webové stránky. Původní e-shop, který působil na trhu již od roku 1999, a byl vlastně jedním z prvních specializovaných e-shopů s kometickým segmentem u nás, již zcela nevyhoval náročným požadavkům trhu. Nový web je mnohem přehlednější, nabízí originální funkcionality, a stává se tak nyní lídrem na poli kosmetických serverů v Česku.

 

Čím dál více zákazníků upřednostňuje koupi i natolik subjektivních produktů, jakými jsou vůně a kosmetika, přes internet. Sofistikovaný e-shop je odpovědí na potřebu vytvořit jakousi virtuální prodejnu, která poskytne stávajícím zákazníkům možnost nakoupit i z pohodlí domova, přičemž zcela kopíruje kompletní nabídku sortimentu i ceny kamenných FAnn parfumerií.

„Jsme na trhu více jak 23 let a stále hledáme nové příležitosti, jak jít kupředu a držet krok s konkurencí. Jako jediná síť parfumerií s rize tuzemským kapitálem jsme hrdí na svoje postavení na trhu a nový web takového formátu byl pro nás obrovskou výzvou. Jeho koncept je v Česku zcela unikátní a proto věřím, že nám pomůže přilákat řadu nových zákazníků a potěší všechny věrné a stávající“ , říká Radek Voňavka, výkonný ředitel sítě FAnn parfumerií, který se díky svému jménu pro tuto práci doslova narodil.

Přidanou hodnotou je kromě klasické koupě na internetu i REZERVACE na jedné ze 44 prodejen, jejichž aktuální nabídka bude neustále online a kterou ocení především klasický zákazník parfumerie, který však potřebuje jít na prodejnu s absolutní jistotou.

Ti, kteří se rozhodnou zakoupit parfém přímo přes internet, mají možnost nechat svůj flakón zcela zdarma GRAVÍROVAT. Unikátní gravírka s diamantovým hrotem dokáže do většiny flakónů vyrýt věnování nebo drobný obrázek.  Gravírování flakonu je na poli kosmetických serverů v České republice naprosto ojedinělé a využít jej můžete pouze na našem novém jedinečném e-shopu.

Propojení se sociálními sítěmi zajišťuje zákazníkům soutěžní  funkce FOTOBOX, jež umožňuje prostřednictvím sociálních sítí připojovat fotky s produkty k jednotlivým položkám v nabídce. Na základě hlasování se uživatelé zapojují do soutěže o poukázky na nákup a zároveň poskytují ostatním „kolemjdoucím“ dávku inspirace.

Recenze a především platformu pro diskuzi objeví uživatelé pod ikonou BLOG. Informace o novinkách, nezávislé recenze a tipy připravuje ve svých článcích BEAUTY FANNATIC, virtuální osoba a insider uvnitř FAnn parfumerií.

Nový web si můžete prohlédnout zde: www.fann.cz