Inzerát

Inzerát Zdroj: Marek Douša

Upřímné osobní inzeráty

Svobodná hledá úspěšného a atraktivního muže s cílem vyřešit si všechny své problémy.

Svobodný hledá laskavou a milující ženu, jež by mu připomínala jeho matku, ale která by zas tak moc podobná jeho matce nebyla, aby to nebránilo intimnímu životu.

***

Rozvedená hledá muže, který má rád neustálé kritizování, pohrdání, urážky, zesměšňování a náladovost. Uspokojení zaručeno.

***

Rozvedený, který hlasitě chrápe, hledá ženu s poruchou sluchu.

***

Svobodná, 62 let, hledá muže, jenž nepřestane číst její osobní inzerát, jakmile zjistí, že jí je 62 a je pořád svobodná.

***

Realista hledá krásnou, vášnivou, inteligentní, tolerantní, milující a věrnou spřízněnou duši ženského pohlaví; ale pravděpodobně se spokojí s první ženskou, která bude ochotná se s ním vyspat.

***

Žena hledá muže se stálým zaměstnáním. Doopravdy, nic jiného nechci. Žádám snad moc? Upřímně řečeno, už si začínám říkat, jestli je možné někdy takového chlapa najít.

***

Svobodný, milovník piva, vína a destilátů hledá ženu, která by mu připomněla, kde bydlí, když jí ve tři v noci zavolá z baru.

***

Žena hledá muže, jenž rád vaří, uklízí, pere a stará se o děti. Nehledám vás pro navázání nějakého vztahu. Jen bych si vás chtěla natočit na video a ukázat ho svému muži, že takový člověk skutečně existuje.

***

Muž hledá důvod, proč věřit v Boha. Kvalitním důkazem by bylo, kdyby mi poslal dvě krásné bisexuálky, které by si to se mnou rozdaly ve švédské trojce.

***

Žena, která už protrpěla příliš mnoho různých vztahů s různými hnusnými lháři, hledá upřímného muže, nebo alespoň chlápka, co pro boha živýho dokáže alespoň docela obstojně lhát.

***

Nesmělý hledá… no, vlastně nic, to je dobrý, nechte to být.

***

Jste žena, která si pravděpodobně nevšimne, že na cigaretovém nedopalku v mém popelníku je rtěnka? Máte příliš mnoho práce, než abyste se starala o to, že moje košile je cítit jiným parfémem než tím vaším? Jste dost důvěřivá na to, abyste uvěřila mému vysvětlení, že jsem posledních pár večerů strávil „posilováním ve fitku“, i když moje muskulatura vůbec není z nejvypracovanějších? Pokud ano, pak by tenhle nevěrný chlápek mohl být pro vás ten pravý!

***

Atraktivní muž hledá ženu, která se nezačne hystericky smát, jakmile se jí jako atraktivní představí.

***

Nerozhodná hledá (nebo možná lepší výraz je „chtěla by najít“?) muže… no, vlastně by to mohla být i žena, pokud bude naše vzájemná chemie fungovat (člověk nikdy neví, nemám pravdu?), pro občasný nezávazný sex či vážný dlouhodobý vztah. Fyzický zjev není to nejdůležitější, i když já nevím, možná že do určité míry na něm záleží, no asi dost. Ať tak či tak, máte-li zájem, laskavě zavolejte… Nebo ne, pošlete mi svoje číslo a já zavolám vám… Možná že brnknu.

***

Židovský mladík, 24, který trpce lituje toho, že si nechal po požití extáze na punkovém koncertě v Berlíně vytetovat na čelo haknkrajc, hledá neobyčejně chápající židovskou dívku.

***

Misantrop hledá… houby, nikoho! Určitě nikoho z vás! Vy ubožáci!

***

Pasívní žena hledá, hm… no, koho si vy myslíte, že asi hledám?

***

Pesimista hledá potvrzení svého světového názoru. Odpověď nečekám.

***

Babička hledá milovníka buchet. Zrovna jsem je upekla. Ty ale voněj! Budu je asi muset vyhodit, jestli se nikdo neozve. Neříkejte mi, že držíte dietu. Vždyť vy mladý jste všichni tak hubený!

Steve Fisher, Američan v Praze. Překlad Jan Valeška. Text vyšel původně v tištěném Reflexu č.43/2014. steve.fisher@reflex.cz