Hotel

Hotel Zdroj: Profimedia

Nejšílenější požadavky některých hostů v hotelech

Jste vrátným či recepčním v hotelu? Tak to jste také občas „holkou pro všechno“. Musíte zařídit v podstatě cokoli, zejména když je host ochoten dobře zaplatit. Některé požadavky turistů po světě jsou ale v podstatě šílené. Cestovatelská rubrika australského webu news.com.au dala některé dohromady. Zde jsou:

Profesionální cvičená opice: Toto chtěl jeden filmový štáb poté, co jejich opice najednou onemocněla.

Manikúra pro kočku: Jednou v noci nám volala paní, která cestovala se svojí kočkou a požadovala někoho, kdo jejímu zvířátku ostříhá drápky.

Pilulky na spaní: Často nám na recepci volají lidé, kteří potřebují silné prášky na spaní, které jsou ovšem pouze na lékařský předpis. Pokud je máme, poskytneme je, i když bychom měli určitě odmítnout.

KFC za 5 tisíc dolarů: Jedna slavná popová hvězda mi dala do ruky 5000 dolarů s tím, že za to mám koupit co nejvíce kuřat z KFC. Vykoupili jsme 3 pobočky KFC a pak kuřata ohřívali v mikrovlnné troubě, aby byla pořád teplá.

Kostýmy: Někdy požadují klienti uprostřed noci kostým. Sháněli jsme všechno - od kostýmu sestřičky, po kostým školačky a šaty z různých filmů.

Selhal kondom: Jedna z dcer velmi bohatého investora v nemovitostech přišla ráno na recepci s tím, že potřebuje zařídit „Plán B“. Nevěděl jsem, co je „Plán B“. Až postupně jsme zjistili, že partnerovi slečny selhal kondom. Řešení ale musela najít sama…