Dyzajn market

Dyzajn market Zdroj: Facebook/Dyzajn market

Střelecký ostrov ovládne Dyzajn market, zahrají Midi lidi nebo Nylon Jail

Podvacáté se sejdou designéři i amatérští tvůrci oblečení, šperků či módních i bytových doplňků na piazettě Národního divadla na akci s názvem Dyzajn market. Nakoupit designové kousky budou moci lidé tento víkend i na blízkém Střeleckém ostrově, rozšíření prostor umožňuje, aby své výrobky zájemcům nabídlo 330 tvůrců.

Nebude chybět ani doprovodný program včetně open air koncertů, divadel pro děti, dětského koutku, chill out zón a občerstvení. Kromě široké nabídky autorských předmětů si mohou milovníci designu pořídit i něco z limitovaných edic.

Dvacítka vybraných tvůrců vytvořila podle vizuálního stylu letošího podzimního Dyzajn marketu, který má podobu mentolově zelených kosočtverců, speciální edici výrobků. K dostání budou pouze na podzimním Dyzajn marketu a půjde o kabelky, batohy, šperky, obaly na knížky, diáře, sukně, šaty či kolo.

Na piazettě i na ostrově doplní možnost nakupování módní přehlídka, dětské divadlo Mime Prague nebo koncerty, na nichž vystoupí třeba Midi lidi, Circus Ponorka nebo Nylon Jail.