Mašinka Tomáš

Mašinka Tomáš Zdroj: Archív

Ptáci s rukama
Ptáci s rukama
Ptáci s rukama
Ptáci s rukama
Ptáci s rukama
8
Fotogalerie

Pět nejbizarnějších internetových komunit. To ani nevymyslíte

World Wide Web (zkráceně prostě web) obsahuje i slovíčko wide (široký, obsáhlý, rozsáhlý). A skutečně, když se podíváte, co všechno na webu existuje, je to až neuvěřitelné. Podívejme se dnes na několik bizarních komunit.

Koberce na letištích

Neohrožení cestovatelé drží většinou hlavu vzhůru, ale určité procento z nich hledí dolů - na koberce, které pokrývají podlahu světových letišť. Pomocí interaktivního glóbu můžete kliknout na jakoukoliv destinaci ve světě a vidět obrázek koberce na daném místě. Samozřejmě spolu s komentářem. Například o koberci na letišti v Hong Kongu bylo napsáno toto: “Expresivní, téměř kaligrafická práce, dělá z příletu do Hong Kongu mystický zážitek. Žádná reprodukce nemůže skutečně zachytit jemnost dotyku a čilost, kterou vyzařuje tento koberec.

Počítání

Na Redditu se uživatelé řadí, aby mohli psát čísla, jak jdou po sobě. Trvá to už rok a poslední číslo, které bylo napsáno v době psaní tohoto článku, bylo 152 045. Cílem je nejspíše nekonečno a čísla se asi budou psát, dokud bude internet existovat. Chápe to někdo?

Drsná
mašinka Tomáš

Do hudby ze seriálové znělky dnes už kultovní animované pohádky Mašinka Tomáš nyní zpívají a rapují všichni tvrďáci, které znáte. Někteří z rapperů, kterým jako instrumentálka posloužila právě „mašinková“ znělka, jsou Ice Cube, Dr. Dre nebo dokonce Eminem.

Kousání do ledových kostek

Někomu se i jen představa kousání do ledových kostek příčí, ale pro mnoho lidí je tato aktivita koníčkem. Na fóru najdete místo, kde můžete sdílet své příběhy, postupy a ptát se na otázky ostatních lidí, kteří rádi kousají do ledu. Příspěvky typu „jaký led koušete nejraději”, nebo “jaká benzínová pumpa prodává nejlepší led na žvýkání”, jsou běžnou součástí této webové stránky.

Ptáci s rukama

Před tímto blogem musel ale smeknout i Reflex.cz :-) Je to místo, kde se scházejí lidé, kteří rádi ve photoshopu přidávají lidské ruce k ptačím tělům. No!