Guru Jára

Guru Jára Zdroj: Ondřej Požár / Blesk

JXD: A tyhle všechny guru Jára háčkoval...

Po republice se často objevují velmi bizarní billboardy. My mezi všemi našli to nejupřímnější, nejsluníčkovatější a nejsrdečnější - to od gurua Járy!

Guru Jára, též řečený Nadsamec Óm, je známý duchovní vůdce své nauky, kterou káže penisem. Teoreticky stojí jeho učení na tezi, že všechny problémy žen jsou způsobeny háčky, které jim zůstaly zapíchnuté v genitáliích při neodborně provedeném dřívějším sexu. Guru Jára, bez ohledu na osobní rizika i namáhavost celé činnosti, takto blbě zaháčkované léčí. Penisem (vlastním) jim ty háčky odstraní z těla. Odháčkuje je.

Guru se již léta nezdržuje v rodné vlasti (bejvá tu přes zimu dost hnusně a zima), a dlí v meditacích na tajeném místě u teplého oceánu plného skotačících delfínů. Adeptky jeho učení si mohou koupit zájezd - expedici - a v cenách důsledně není uvedeno, zda zahrnují i odháčkování. Ale podle výpovědí (spokojených) odháčkovaných účastnic expedic za Járou u těch, u kterých shledá zákropk indikovaným, háčkuje zadarmo.

Nyní nám guru Jára na billboardu poslepovaném z jeho foteček (je také umělcem) přeje šťastný tantrický nový rok 2014. Ale to nejdůležitější neprozradí: Když se podíváte na plakát podrobněji, zjistíme, že je na něm zachyceno dvanáct dospělých černošek, jedna dospělá běloška, jedno černošské dítě ženského pohlaví a dvě klisny. Ale žádná informace o tom, které z vyfotografovaných již Jára háčkoval.

Považuji takové novoroční přání za neupřímné, falešné, pokrytecké a zbabělé, a jsem si jist, že Járovi přinese spoustu špatné karmy - tedy dokud barvu a háčky nepřizná.