Martin Komárek

Martin Komárek Zdroj: Blesk - Petr Novotný

Jiří X. Doležal: Kam Martin Komárek makal své přítelkyni?

Píše mi Komárkova přítelkyně. Když se ukázalo, že Martin, obdivovatel Klementa Gottwalda a Andreje Babiše, odjel místo hlasování o rozpočtu na dovolenou, zastal jsem se ho zde na serveru. Nyní se mi můj šlechetný postoj vrací jako bumerang přímo z jeho okolí.

V článku jsem vyjádřil přesvědčení, že Martin Komárek u moře určitě, v souladu se svými předvolebními sliby, maká, a to konkrétně na svou přítelkyni, se kterou ve Španělsku byl. Prostě není jako politik, ale chová se jako opravdový anoferťák. Když se však Martin i se svou přítelkyní Petrou Senci vrátili, chudák pan poslanec stejně dostal od Andreje kartáč. A teď jsem kvůli celé cause dostal kartáč i já - od Komárkovy přítelkyně. V plném znění:

Petra Senci 10. prosinec 19:47:

Milý Jiří, ten Váš článek v Reflexu o Martinu Komárkovi je hodně ubohý, hlavně scestný. Já jsem stará punkerka (za mlada jsem zpívala i v punkové skupině) - moc věcí si k srdci neberu, ale fakt by mě zajímalo, jestli byste mi stejné uměl říct vy i do očí. Smutné. God save the common sense !

Takže odpovídám:

Ano, uměl bych Vám svůj dotaz položit do očí, pokud máte zájem, zavolejte a dohodnem se, kde se na to sejdem. Prozatímně Vám alespoň zde kladu ten samý dotaz, který byste ve jménu transparentnosti naší politiky, její čistoty, šetření státních výdajů a zlepšení hospodaření státu (vše ve volebním programu ANO) rozhodně měla zodpovědět. Takže: Kam Vám ve Španělsku místo hlasování makal Martin Komárek? Jak to dělal, co u toho říkal, a jak to na Vás působilo?

S variantou, že by oproti svým slibům ve Španělsku nemakal, samozřejmě vůbec nepočítám, protože vím, že je to své cti dbalý muž, o jehož slova, že maká, se může národ opřít.