the piano guys

the piano guys Zdroj: YouTube.com

Čtyři muži za jedním pianem: Poslechněte si originálně předělanou vánoční píseň

Blíží se Vánoce, a tak se na nás odevšad valí melodie spojené právě s těmito svátky. Ať už jsou to klasiky od Mariah Carey, Johna Leonna nebo předělávky známých písní. Jednou z nich je také „Angels We Have Heard on High“, kterou přetvořila kapela The Piano Guys. Čtyři z pěti členů tohoto uskupení se postavili za jedno piano. Podívejte se, jak to dopadlo.

Pokud vás na vánoční atmosféru nenaladil stromeček na Staroměstském náměstí ani obchoďáky ověšené všemi možnými ozdobami, možná vám pomůže poslechnout si nějakou z vánočních hitovek. Jestli už máte každoroční stálice oposlouchané, možná vám přijde vhod předělávka písně „Angels We Have Heard on High“ v podání skupiny The Piano Guys.

Tato pětice mužů už vydala tři alba, ale známými se stali hlavně díky serveru YouTube.com, kde jejich skladby sklízí velký úspěch. Do povědomí posluchačů se ale více než vlastní tvorbou zapsali především předělávkami slavných písní, jakými jsou například „Rolling in the deep“ od zpěvačky Adele, nebo „Bring him home“ z muzikálu Bídníci.