Andrej Babiš

Andrej Babiš Zdroj: Petr Lemberk / MF Dnes / Profimedia.cz

Andrej Babiš
2
Fotogalerie

Andrej Babiš na prodej: Kdo dá víc?

Ano, přiznávám, že tento článek je škodolibým výkřikem. Ale když je někdo tak strašně výkonnej, efektivní, poctivej, lidumilnej, demokratickej a vůbec všestranně nej jako pan Babiš, fakt měl myslet na to, aby si zaregistroval doménu podle vlastního jména.

Obchody s doménami nejsou nic až zas tak moc etického. V podstatě jde o jistou formu loterie. Když správně odhadnete, jaká padne číselná kombinace v loterii, je vám vyplacena výhra. Pokud správně odhadnete, o jaké domény bude za rok či dva velký zájem a včas si je na sebe zaregistrujete, můžete se napakovat jak v loterii.

Největší Slovák české historie po Gustávovi Husákovi je neoddiskutovatelně pan Andrej Babiš, velkouzenář a vydavatel tiskovin. Jak je však všeobecně známo, tak tento gentleman není úplně zadobře s počítači. V dobách, kdy obchodoval se Sýrií a referoval o tom StB, se vše ještě psávalo na psacích strojích, a do registru svazků dokonce ručně. Ergo pan Babiš nejspíše pozapomněl zaregistrovat doménu andrejbabis.cz. A bylo hotovo...

  Andrej BabišAndrej Babiš | andrejbabis.cz

Podle nic.cz je u domény napsáno: Držitel Rajtár Juraj. Nevím, kdo pan Rajtár je, ale hodně by mě zajímalo, na kolik kilogramů vídeňských párků si doménu cení.