Kateřina Zemanová

Kateřina Zemanová Zdroj: Blesk.cz / Profimedia

Zeman chtěl, aby Kate tancovala. Tak tancuje

Téměř každý rodič má vzpomínku na svou malou ratolest, jež své rodiče v útlém dětství bezmezně miluje. Je dost možné, že vzhledem k pozornosti, které se nyní dostává prezidentské dceři Kateřině Zemanové, vzpomíná na něco takového i Miloš Zeman. Na co přesně?

V listopadu roku 1998 byly Kačence čtyři roky. V rozhovoru, jejž tehdejší premiér Miloš Zeman poskytl časopisu Květy, popisoval barvitě svou rodinnou idylu. Kačenka s tatínkem sedávala večer u klavíru, „aby neusnula, než tatínek přijde domů“, Zeman si poté k dcerce přisedl a hrával s ní… Tuhle idylu už asi u Zemanů čekat nemůžeme. Je sice sporné, jestli na videu, které zveřejnil bulvární web Extra.cz, Kateřina Zemanová opravdu je – to ale neznamená, že z toho náš prezident bude nějak nadšený.

Kdysi se rozplýval štěstím při tom, když se díval na svou hrající, popřípadě tančící a skotačící Kačenku. Jak se asi tváří teď, když vidí (či nevidí) svou dceru na videu z akce, kde se pohybuje ve společnosti zaměstnanců elity českého pornoprůmyslu?