Drive-in po švýcarsku. Nechcete hamburger? Tak si skočte pro prostitutku

Drive-in po švýcarsku. Nechcete hamburger? Tak si skočte pro prostitutku Zdroj: profimedia.cz

Značky by pochopilo i malé dítě
Vše je čisté a názorně popsané, jak se na Švýcary sluší a patří
Drive-in po švýcarsku. Nechcete hamburger? Tak si skočte pro prostitutku
Švýcaři to mají skvěle vymyšlené
Značky by pochopilo i malé dítě
7
Fotogalerie

Drive-in po švýcarsku: V Curychu nabízejí prostitutky jako hamburgery

FOTOGALERIE: Když dostanete během jízdy autem chuť na hamburger, stavíte se v drive-inu mekáče. Když dostanete během jízdy autem chuť na sex, stavíte se jednoduše v sexuálním drive-inu. Ale jen tehdy, projíždíte-li právě kolem Curychu...

Tam totiž nedávno zahájil provoz úplně první sexuální drive-in. Řidiči si v něm mohou vybírat z desítek prostitutek a užít si sexu v jedné z devíti připravených garáží, nazvaných sexbox. Švýcarské úřady si prý od iniciativy slibují větší klid a bezpečnost kolem prostituce.

Do objektu, který úřady zřídily v bývalé průmyslové zóně na západním okraji města pro až 50 sexuálních pracovnic, po oficiálním otevření v pondělí večer přišla třicítka prostitutek a několik klientů. "Je to slibný začátek," řekl mluvčí sociálních služeb města Thomas Meier. Dodal, že některé prostitutky a klienty odrazovala přítomnost početných novinářů a kamer.

Do komplexu mohou branou vjet jen ti řidiči, kteří jsou ve voze sami. Podobně jako v případě průjezdních uliček u McDonaldu nebo KFC i tady budou projíždět vyznačenou trasou, podél které stojí prostitutky. Jakmile si některou vyberou a dohodnou se s ní na ceně, odvezou si ji do jednoho z boxů podobných automobilové myčce, kde se odehraje styk. Boxy jsou vybaveny alarmem, který prostitutkám umožňuje přivolat policii v případě ohrožení.

Vybudování průjezdního komplexu prý stálo 2,1 milionu švýcarských franků (asi 44 milionů korun) a roční provoz má stát asi 700.000 franků.