ištvan

ištvan Zdroj: MAFRA Tomáš Krist Ivo Ištván

Ištván byl vyštván

Další útok na Ištvána! Sílící mediální tlak proti prezidentovu prokurátorovi Ivu Ištvánovi začíná připomínat středověký hon na čarodějnice. Je skandální, že se k tomuto ve své podstatě protizemanovskému tažení již v minulosti propůjčili přední čeští umělci.

Mediální přisluhovači Bildenbergu, sionistů, imperialistů a cyklistů útočí proti nezpochybnitelné autoritě státního zastupitelství a toho v Olomouci zvlášť od samého počátku Nagy Gate.

Ničemní pisálkové v žoldu nepřátel lidu této země a zemanovského zřízení se mohou přetrhnout, kdo hůř urazí, poplive a pošpiní dobrou pověst státních zástupců, jediné záruky vlády lidu v naší zemi.

Tato skutečnost je všeobecně známa. Nám se však podařilo odhalit, že spiknutí proti panu vrchnímu státnímu zástupci je připravováno dlouhá léta, stojí za ním přední čeští umělci, a cílem celé dehonestující kampaně je odstoupení pana státního zástupce. Neopatrností spiklenců unikl na Internet záznam, který ukazuje, jak si představují další vývoj demokracie v naší zemi.

 

Verše „Ištván byl vyštván“ jasně signalizují, že cílem kampaně je odvolání pana vrchního státního zástupce na nátlak nějaké zpívající lůzy. Proto věřím, že se státní zastupitelství bude bránit, a autoři onoho štvavého popěvku - imperialističtí agenti Vodňanský a Skoumal - půjdou neprodleně na vazbu.