statistika

statistika Zdroj: buzzfeed.com

Dva miliony lajků na Facebooku a dvě stě tisíc přehrání porna. Co vše se stane na internetu za jednu minutu

Internetové statistiky berou dech. Za čas, který člověku nestačí ani na vyčištění si zubů, prosviští kolem nás dvěstě milionů elektronických zpráv. To a další zajímavá čísla najdete ve výborně zpracovaném videu portálu Buzzfeed.com.

 

Na světě žije zhruba dvě a půl miliardy uživatelů internetu, z toho jedna miliarda aktivně působí na sociálních sítích. Pro "pohyb" na síti to znamená neuvěřitelná čísla. Co všechno se stačí odehrát na internetu během pouhých šedesáti sekund, názorně demonstruje následující video.

 

 

Během jedné minuty lidé odešlou celkem dvě stě čtyři milionů e-mailů, z nich více než polovina je spam. Nahrají statisíce fotek na Facebook a na Instagram a dvěstětisíckrát kliknou na streamování porna. A to je spíše skromný odhad. Fakta prezentovaná v tomto videu jsou posbírané výsledky různých výzkumů a statistik, které se v poslední době objevily na internetu. Mezitím, než jste si přečetli tento článek, lidé něco 2 milionkrát googlili. Možná to, kolik se za minutu nahraje videí na Youtube.

 

Zdroj: Buzzfeed.com