škaredé holky

škaredé holky Zdroj: profimedia.cz

škaredé holky
škaredé holky
škaredé holky
škaredé holky
škaredé holky
13
Fotogalerie

Hezké holky ze sebe dělají zrůdy. Rychle a jednoduše!

Hra, které se účastní dívky po celém světě. Stačí k tomu málo - vyfotit svůj obvyklý výraz a následně se snažit vypadat jako stokilová drogově závislá žena v přechodu s poškozením mozku.

 

Reddit je webová stránka, na kterou uživatelé nahrávají obsah, který je následně hodnocen ostatními, a vlákno tak buď jde nahoru a „trenduje“ nebo jde dolů. Reddit má v podtitulu větu „Úvodní stránka internetu“ a pokud chcete opravdu vědět, co je aktuální, virální, cool a ještě to nikdo nesdílel na Facebooku, Reddit je přesně pro vás.

 

Poslední dny a týdny na Redditu jede vlákno které se jmenuje Hezké holky dělají ošklivé obličeje. Má přes jedenáct tisíc sledujících a přispět tam může vlastně každá dívka. Princip spočívá v tom, že nejdřív vyfotí svůj obličej s normálním výrazem a potom tak, aby vypadala co nejošklivěji. Falešný předkus, trojitá brada, šilhající oči, šílený výraz.. a dívky jsou k nepoznání.

 

 

Celou věc začala uživatelka s přezdívkou Catness_NeverClean, pravým jménem Kristen, která v 12.července 2012 poslala na Reddit své dvě fotografie - jednu normální a jednu s ošklivým obličejem. Během chvíle její post vidělo 18 tisíc uživatelů. Podívejte se do galerie na její následovnice.