Arthur

Arthur Zdroj: YouTube.com

Dokonalý společník Arthur
Takhle se "hledá" vhodný partner.
Jak si ho uložíte, tak zůstane.
Arthur je vhodný partner na objímání.
Arthur může být i pelíškem pro domácí mazlíčky.
5
Fotogalerie

Odhoďte své staré partnery a kupte si pletenou verzi nafukovací panny

Jmenuje se Arthur a můžete si s ním dělat, co budete chtít. Holandská umělkyně Noortje de Keijzer se rozhodla vytvořit pleteného chlapa pro všechny, kteří nemají čas na hledání dokonalého partnera, nebo se prostě jenom nechtějí pořád dohadovat. Dostanete k němu i manuál a spoustu doplňků.

 

Pokud dáváte přednost tichému vztahu a nemáte rádi žádné zbytečné řečičky kolem, našel se pro vás ideální partner. Holandská designérka Noortje de Keijzer totiž při zoufalé touze objevit muže svých snů dostala geniální nápad – doslova si ušít parťáka na míru. A tak se za pomoci jehel a nití vrhla do vytváření Arthura a Steva, jak svým chlapcům říká.

 

Tihle sekáči jsou vlastně takové mazlivé polštáře, které vás s troškou pomoci obejmou, pohladí a na rameni se jim můžete válet klidně celé dny. Ke štěstí jim stačí, když je občas hodíte do pračky. Pleteného společníka si můžete u Noortje de Keijzer objednat na zakázku speciálně podle konkrétních požadavků. Počítejte ale s cenou exkluzivního a ručně vyráběného zboží.

 

 

 „Vytvořila jsem také spoustu doplňků a příslušenství, protože každý má jiný vkus na muže. Proto si můžete vybrat například různé barvy příze,“ vysvětlila Keijzer svůj záměr pro server dailymail.co.uk. K balení dostanete také příručku, co všechno můžete s novým přítelem podnikat, kravaty, širokou škálu knírů, brýle nebo tetování. Pletený oblek si na sebe může klidně natáhnout i muž z masa a kostí, ale v tomto případě by celý projekt asi úplně ztratil smysl.

 

 

Arthur a Steve ale přesto nemusí být pouze pro ženy. Na svých gaučích by je mohli přivítat i pánové, kteří chtějí jen tak v klídku popíjet pivo a nerušeně se dívat na fotbal nebo občas touží po malinko mužnějším objetí, než jim může poskytnout jejich přítelkyně. Pro ty, jež už svého životního partnera našli, má Noortje de Keijzer na svých webových stránkách ilustraci, na které je napsáno „Vím, že ty jsi ten nejlepší návrh“.