Zombie svatba

Zombie svatba Zdroj: YouTube.com

Když společný život začíná smrtí: V Londýně se konala první zombie svatba

Říká se, že manželstvím končí život. Co když ale už k oltáři jako mrtví jdete? Mladý pár se rozhodl odříkat slib věrnosti originálně ve stylu „živých mrtvých“. První britská zombie svatba proběhla v Londýně jako součást propagační kampaně k videohře Dead Island: Riptide.

 

 „Dokud nás smrt nerozdělí.“ Takové sliby si novomanželé většinou dávají. V Londýně to ale Rob Blackmore (31) a jeho vyvolená Jennifer Jones (27) vzali z toho druhého konce. Před oddávajícího se mladý britský pár dostavil jako zombie – chodící mrtvoly. Nevěsta tak místo bílých šatů s vlečkou měla na sobě černou róbu a závoj, který vypadal jako by ho právě vylovila ze dna kontejneru. Také na obličeji se musela její vizážistka opravdu pořádně vyřádit. Divná zelenomodrá barva a občas nějaká ta krvavá šmouha dělala z mladé Britky opravdu povedenou mrtvolku.

 

 

V záhrobním zjevu nezaostávali ani ženich, oddávající a 250 hostů, kteří se svatby účastnili. Tato hororová veselka posloužila také jako propagační kampaň k počítačové hře Dead Island: Riptide. Pár byl pro tuto událost vybrán z desítek uchazečů. „Jsme šťastní, že jsme mohli být oficiálním párem pro Dead Island: Riptide. Jsme totiž velcí fanoušci hororového žánru a zombie svatba pro nás byla obrovským snem,“ řekla nevěsta Jennifer pro server metro.co.uk. Pár dostal jako dárek luxusní a plně hrazenou svatební cestu do Karibiku.