Stravování zvířat

Stravování zvířat Zdroj: YouTube.com

Podívejte se na mladíka, který předvádí, jak se stravují různá zvířata

O životě a chování živočichů je spousta knížek, dokumentů i celé televizní kanály. Mladík s přezdívkou Mister Epic Mann ale asi usoudil, že ještě nikdo dostatečně poutavě nezobrazil akt toho, jak zvířata svou potravu zpracovávají. Tak tedy vzal úkol do svých rukou. Podívejte se sami, jak to dopadlo.


 

 Jak jí svůj oběd svišť, krokodýl, klokan nebo třeba plameňák? Nick, který je známý spíše jako Mister Epic Mann, se v minutovém videu zhostil odpovědi na tuto otázku poněkud po svém. Mladík, jenž studuje na vysoké škole obor zabývající se filmovým uměním, totiž při svých pokusech o co nejvěrohodnější znázornění stravovacích návyků živočichů mlátí hlavou do stolu a občas se na něj i svalí.  

 

 

U všeho ho sleduje kamarád, který při bláznivých kouscích nehne ani brvou. V klidu se věnuje svému jídlu a až na jeden moment si dokáže zachovat kamennou tvář. To celému videu dodává ještě větší komičnost. Možná je to také další z důvodů, proč „ujetý“ počin slaví takový úspěch. Na YouTube ho totiž během čtyř dnů zhlédlo přes 22 milionů uživatelů.