Super Mario

Super Mario Zdroj: YouTube.com

Se Super Mariem a Larou Croft v posteli: Jak by vypadal sex postav z videoher

Fascinovaly vás svůdné křivky Lary Croft ve videohře Tomb Raider nebo pěkně vyrýsovaná těla drsných hochů ze série Street Fighter? Pokud jste někdy přemýšleli nad tím, jak by to asi vypadalo, kdybyste svedli některého z hrdinů a hrdinek počítačových her, tak v následujícím videu najdete odpověď.

 

Když v roce 2001 ztvárnila herečka Angelina Jolie postavu z oblíbené videohry Tomb Raider, nemuseli jste být ani vášniví pařmeni, aby vás tohle vdechnutí života virtuální ikoně nenechalo chladnými. Nejednou jsem byla také svědkem debaty o erotickém náboji agentky Sonyi Blade ze hry na život a na smrt Mortal Kombat. A i když z kostičkované grafiky na tehdy největším pokladu, herní konzoli jménem SEGA, bylo občas těžké rozpoznat víc než pohlaví postav, musela jsem připustit, že vidět šlachovitého bojovníka Liu Kanga z masa a kostí by nebylo až takové utrpení.

 

 

S počítačovými hrdiny mnozí často tráví víc času než se svými skutečnými partnery. Možná je představa zhmotnění virtuálních ideálů tak lákává proto, že nikdy do ničeho nemluví, jsou vždy na všechno připraveni, a když zmáčknete ten správný čudlík, udělají přesně to, co chcete. Jak by si ale vedli v reálném životě?