posilující Asiat

posilující Asiat Zdroj: youtube.com

Chlapec se silou Herkula: Šestiletý Asiat zvedá s lehkostí kila železa

Často ještě ani neumí pořádně mluvit a už tráví čas v posilovně. Děti, z nichž rodiče chtějí mít hromady svalů i přesto, že to na jejich zdraví může mít vážný dopad, jsou mnohdy už ve školních letech silnější než kdejaký třicátník. Naposledy se na internetu objevil šestiletý Asiat, který si s činkou pohrává jako s párátkem.

 

Na malého siláka, jehož schopnosti už několik dní obdivují lidé na sociálních sítích, by si asi jen tak nějaký puberťák netroufnul. Podle komentářů v diskusích by se o svůj zadek báli i muži o několik generací starší. Šestiletý Asiat si totiž pohrává s činkou jako s párátkem a rozhodně by se v posilovně mezi mazáky neměl za co stydět.

 

 

Otcové berou své ratolesti do posilovny často už ve dvou letech, a tak při nástupu do první třídy vypadají jako zmenšeniny diskotékových vyhazovačů. Malí vzpěrači a kulturisté však u své záliby do dospělosti většinou nevydrží. Mnohdy začnou mít zdravotní problémy, a tak stejně, jako Ukrajinec Richard Sandrak, který v šesti letech dokázal na bench press uzdvihnout 50 kilogramů, musí se zvedáním železa přestat. V mnoha případech totiž mladým Herkulům hrozí zhroucení páteře.

 

Nějsilnější děti světa

 

 

Richard Sandrak


 

Nejsilnější dítě světa posiluje na lahvích