hloupé způsoby jak zemřít

hloupé způsoby jak zemřít Zdroj: youtube.com

Spolknout ruční granát a strčit hlavu do motoru letadla: Internet zasypávají parodie na hit loňského roku „Hloupé způsoby jak zemřít“

Zpívající roztomilé postavičky umírají šílenými způsoby. To je video, které se stalo internetovým trhákem ke konci loňského roku. Nyní se vynořují klipy, jež chytlavý hudební počin s originálním názvem „Dumb ways to die“ parodují. Můžete se tak setkat například s hloupějšími a zábavnějšími způsoby jak zemřít nebo se zpívajícími zombíky.

 

Poškrábat drogovému dealerovi jeho nový fáro a šťouchat větví medvěda grizzlyho – o tom se zpívá ve videu „Hloupé způsoby jak zemřít“, které slouží jako průvodní písnička k bezpečnostní kampani melbournského metra. Klip k této písni, kde kreslené postavičky předvádí absurdní situace předcházející smrti, slavil loni obrovský úspěch. Nyní má už přes 41 milionů zhlédnutí na YouTube.

 

Právě velký zájem se stal inspirací pro spoustu nadšenců, kteří začali pohotově točit a vytvářet nejrůznější parodie. Další hloupější a zábavnější způsoby jak zemřít tak najdete v následujících videích.

 

 1. Originální video



2. Hloupější způsoby jak zemřít


 

3. Zábavné způsoby jak zemřít


 

4. Hloupé způsoby jak zemřít v reálném životě


 

5. Zombie parodie


 

6. Vtipné způsoby jak zemřít