svalovec

svalovec Zdroj: youtube.com

Muži, kteří ze sebe dobrovolně dělají zrůdy: Když jsou svaly větší než rozum

Chodit do posilovny a poctivě makat dnes bohužel není jedinou cestou, jak získat svaly. Následovníci Arnolda a Sylvestera totiž zjistili, že olej Synthol, který si kulturisté obvykle mažou na tělo, se dá vpichovat do svalů. Vítejte ve světě mužů, kteří kvůli této bizarní metodě vypadají jako hora nádorů, a přesto si připadají sexy.

 

Doby, kdy mladíci, kteří chtěli mít postavu jako z kulturistického magazínu, dřeli denně v posilovně a dodržovali přísný jídelníček, jsou už dávno pryč. Proč se přece trápit s činkami a jíst zdravě, když stačí jen injekční stříkačka a pár litrů Syntholu. Právě kvůli tomuto oleji, který kulturisté používají na soutěžích k potírání těla, se z rachitických chlapců, kteří posilovnu viděli nanejvýš dvakrát z vlaku, stávají adepti na hlaví role v hororech.

 

 

Synthol, který si muži aplikují do svalových tkání, sice objem přifoukne, dotyčný ale nikdy neví, jak bude látka v těle reagovat. Výsledná deformace napíchaných partií je tedy vždy „příjemným“ překvapením. Proto v drtivé většině případů tihle manekýni, vypadající jako kříženci Hulka a Shreka, místo obdivu a respektu sklízí spíš pohrdání s lítostí. Jelikož však mají asi tolik soudnosti jako rozumu, vystavují svá zohavená těla na sociálních sítích a videí, kde s výrazy drsných a nekompromisních zabijáků zatínají své olejové vaky, stále přibývá.

 

 

Od myšlenky být svalnatým obrem neodradí „syntholové muže“ ani fakt, že není výjimkou bolestivé vymačkávání hnisu z bicepsů a zanícení, které může končit amputací nebo v krajních případech dokonce i smrtí. Tito jedinci však pro „dokonalé tělo“ udělají cokoliv.