Robbie Williams

Robbie Williams Zdroj: YouTube.com

Nepouštěj se do obchodu se sexem, vzkazuje Robbie Williams v klipu české krásce. Znáte ji?

Sociální síť Chatroulette, která vás spojí přes video s dalším náhodným uživatelem, byla trendy před dvěma lety. Od té doby ale skomírá. Stala se totiž rájem exhibicionistů všeho druhu - včetně zástupu úchylů, kteří chtějí světu ukázat něco jiného než zářivý úsměv. Od ledna mezi ně patří i Robbie Williams.


I když asi ne tak, jak myslíte. Místo odhalení vlastního penisu (i když i na něj skoro dojde) totiž svéhlavý zpěvák na kouzlu náhodných setkání na Chatroulette postavil celý svůj klip k songu Losers ze svého listopadového alba Take the Crown.

 

A pokud si ho přehrajete až do konce, přijde velké překvapení - poslední uživatelka, se kterou se Robbie behem natáčení klipu spojí, je totiž kráska z České republiky.


Potom, co oznámkuje Robbieho vystoupení vztyčeným palcem, se s ní zpěvák rozloučí: "Bůh ti žehnej a dobrou noc do České republiky. Díky za poslech písně, dávej na sebe pozor. A nepusť se do obchodu se sexem." Prostě skvělá vizitka naší zemi.

 

 

 

Mimochodem, zpěv na Chatroulette (a o Chatroulette) není žádná novinka. Populární Chatroulette song od Johna Lajoieho si například v uplynulých dvou letech přehrály přes tři miliony návštěvníků YouTube. Ještě známější je ale výstoupení šíleného komika Steva Kardynala, který interpretací popového hitu Call Me Maybe přes videochat získal pro svůj videoklip pozornost osmi milionů diváků. A to už je na jednoduchou legraci s minimálními produkčními náklady slušný úspěch.

 

Na klip Robbieho Williamse ze začátku ledna upozornil na sociálních sítích Miloš Čermák a hned ostatním uživatelům položil zásadní otázku: "Zná někdo tu českou holku z klipu Robbieho Williamse?"