Video placeholde

Výborně tomu rozuměli, ti idioti! Miloš Zeman v projevu nadával komentátorům zlaté jízdy Ledecké

Nebral si servítky. Prezident České republiky Miloš Zeman ve svém středečním projevu hrubě zaútočil na sportovního komentátora České televize Petra Vichnara a jeho kolegyni, bývalou lyžařku Lucii Pešánovou-Hrstkovou. Označil je za idioty. Poslechněte si inkriminovanou pasáž projevu ve videu.

Znovu ve svém projevu dokázal pobouřit. Prezident Miloš Zeman vystoupil na Žofínském fóru a ve skoro půlhodinovém projevu se dostal i ke sportu. „Na sportovní komentátory se nedívám,“ přiznala hlava státu, ale přesto zaútočil na komentátorskou dvojici České televize za její výkon na olympijských hrách v Pchjongčchangu.

„Jela Ester Ledecká a byli tam dva čeští sportovní komentátoři a jejich komentáře zněly – a jéje, zase chyba, a zase chyba. No prostě tomu výborně rozuměli ty idioti, a pak zůstali s otevřenou hubou, když si Ester Ledecká dojela pro zlatou medaili,“ řekl Zeman a vzpomněl tak na jízdu Ester Ledecké v Super-G, kdy závod komentoval jeden z nejzkušenějších členů redakce sportu České televize Petr Vichnar a spolukomentátorkou byla bývalá lyžařka Lucie Pešánová-Hrstková.

Více se dočtete na webu isport.cz >>>