Video placeholde

Dala bych vám lopatu do ruky a pracovat, pisálkové, to nejhorší vám přeju! JXD čte dopisy „diváků“

Po nebývalém čtenářském úspěchu pilotního dílu našeho seriálu mladé angažované literární tvorby, která mi chodí e-mailem, jsme se rozhodli projekt zrealizovat. Proto vám budeme vždy, když se nashromáždí dostatek, přinášet to nejlepší z mé redakční pošty a facebookových reakcí. Příspěvky v původním znění, bez korektur.

Dobrý den.Co Vám president Zeman udělal,že jste na něj tak sprostý, hulvátský blbský a hovadský.Vadí Vám,že zvítězil ve volbách,volby byly vyjádřením vůle voličů a vy jako demokrat  nebo se na to děláte nejste schopný to vzít na vědomí.Tak jak podpásově útočíte na Zemana nezná mezí,tohle co o něm říkáte by neřeklo ani zvíře a jste vůbec člověk.Proč takhle hnupsky otravuješ slušné lidi o kdo ti zato ještě platí.Je to velká škoda,že tě rodiče tak špatně vychovaly,měli by tě zato pořádně spráskat.Jak ohrožeje Zeman demokracii a čím, já se domnívám,že demokracii ohrožují takové trdla jak jste vy a Váš Respekt,který financuje Bakala.Já jsem Vás měl do tetka za slušného chlapa,ale jsem se sakramentsky zmýlil. Nezdar!

Velevážený pane redaktore. Vaše spravedlivé rozhořčení nad veganskou stravou u dětí, i s tím "odborníkem" za zády je směšné. Přestaňte se ládovat masem a nebudete si muset nechávat v přímém přenosu strkat hadici do řitě, jelikož se jako masožravec samozřejmě správně obáváte rakoviny tlustého střeva. to je taková spravedlivá daň ze řízků. Slyšela jsem třeba, že je krajně nezdravé nechat se kérovat a přesto to někteří "lidé" dopřávají i svým dětem. Co takhle řozhořčený článek proti kérce? Až si zase nacpete do bachoru jitrnici, běžte se podívat na jatka, nebo se podívejte krávě do očí, když ji na to bohulibé místo vezou. A nevnucujte svoje podělané masožravé názory nám normálním lidem. Faustová

Normálně nejsem agresivní za žádných okolností. ale z vás mě málem klepla pepka. To mám z toho, že čtu Reflex. Už to víckrát neudělám. F.

Začínám bez pozdravu, tím vaším časopisem si akorát můžu ... Jste mediální žumpa,hnus ..trapní feťáci. Ty vaše výblitky už jsou na trestní oznámení. Vaše kavárna nevyhrála s kejvajícím dědkem na prezidenta. tak si uvědomte,že p.Zeman je opět prezident a ty vaše hnusný atrapy na titulní straně. je to,na co se akorát zmůžete ubožáci. Dala bych vám lopatu do ruky a pracovat pisálkové-to nejhorší vám přeju Císařová Zdena

Jiří Kolář: Tak to dopadá, když jeden fetuje. Duševní mrzák a troska.

Jana Ba: Soudím, že JXD se v Reflexu potřebují nenápadně zbavit a navíc ho totálně znemožnit, když mu zveřejnili "tohle". Poraďte mi někdo, co mám číst.

Jonas Bouza (má na profilovce Putina, pozn. jxd): To si Dolezal musel hodně šle hnout a skrz Lajnu koksu , napsat takovou bulvární špínu

Zbyněk Prášek: JXD něco kritizuje a nemůže za to Babiš nebo Zeman? Není nemocný?

Síma Zemančíková: Týrat dítě HLADEM na veganské DIETĚ??? To snad nemyslíte vážně. A to máte tu drzost nazývat veganské rodiče fanatik, když si stačí přečíst tento článek a hravě je strčíte do kapsy!! Autor článku by si měl dát facku a probrat se.

Lukas Greg: Bože to je zase blbost od pseudoodborníka...

Samuel Botka: Moj syn ma 3 roky. Maso nikdy nemal a minulotyzdnove vysledky krvneho obrazu hovoria jasne. Vsetko fantasticke. Tuto nejaky kokot ide hovorit ze to je nedostatocne. Co dodat. Sedlaci sedlakmi ostanu

Lubomír Čáslava: Nejdřív jsem chtěl napsat, že ten článek psal idiot ale po přečtení synonyma JXD pod článkem mi došlo, že už tento výraz nené potřeba.