Video placeholde

Šílené video: Adriana Krnáčová a Eliška Kaplicky-Fuchsová jedou MHD a mudrují, jak zachrání Prahu

Praha kolabuje. Na to, aby se zastavilo celé město, stačí v nadsázce dva pomalu jedoucí taxíky. Jen tak spadla lávka ze Stromovky do Troje. Polovina mostů je v havarijním stavu, jeden musel být dokonce zavřen.

Koaliční partneři ve vedení města (aktivisti od svědků Babišových proti zeleným a aktivistům lidoveckým a pirátským) se hádají mezi sebou, jestli je ten most (Libeňský) kulturní památkou, nebo ne. Kvůli tomu se nemůže opravit, natož zprovoznit. Město se zadlužuje jako nikdy v historii, i když neinvestuje ani korunu do rozvoje.

Pokud se tedy za investice nedají považovat statisíce do laviček Václava Havla, semafory a všechny ty „zklidňující“ prvky, které slouží pouze k tvorbě nekonečných automobilových kolon a psychických kolapsů řidičů. Ceny bytů násobně rostou. Byl totiž rozmetán do základů odbor rozvoje města a mladí lidé tak nemají kde a za co bydlet.

A teď se podívejte na zábavné předvolební pražské road movie video Adriany Krnáčové (ANO), Elišky Kaplicky-Fuchsové (ANO) a Patrika Nachera (ANO), staré pouhé čtyři roky, o tom, co je v  Praze špatně a co společně změní k lepšímu. Video ponecháváme bez komentáře k posouzení laskavého čtenáře. Snad s výjimkou faktu, že některými místy by ta povedená trojice dnes kvůli uzavírkám, rozkopaným cestám nebo havarijnímu stavu ani neprojela.