Video placeholde

JXD odhalil mrazivé tajemství ve známé pohádce. Princezna byla pod vlivem drog

Myslíte si, že pohádku Kráska a zvíře znáte a nemůže vás nic překvapit? Omyl. Nový díl konspiračního seriálu Mrazivá tajemství internetové televize Stream.cz ukazuje, že nic není takové, jak by se na první pohled mohlo zdát. V roli klíčového odborníka na omamné látky tu vystupuje i redaktor časopisu Reflex Jiří X. Doležal, který právě svými poznatky přispěje k rozkrytí děsivé pravdy, která se za zdánlivě nevinným příběhem skrývá. Podívejte se na ukázku!

Princezna vysvobodí svého otce ze spárů hrozivého netvora, do kterého se později zamiluje a tím zlomí jeho prokletí. Tak si většina lidí představuje ve zkratce pohádku Kráska a zvíře. Jenže všechno bylo úplně jinak. Podstatnou roli totiž hrálo pole marihuany, které se v blízkosti strašidelného zámku nacházelo, a touha princezny dostat se k vydatnému zdroji omamné látky zcela zdarma.

JXD namlouvá svou postavu v Mrazivých tajemstvíchJXD namlouvá svou postavu v Mrazivých tajemstvích|BareBear

Pod vlivem THC následně překonala počáteční odpor k netvorovi a zvíře jí dokonce začalo být sympatické. To není jev nikterak výjimečný, jak ostatně potvrzuje JXD, který se takto seznámil se svou poslední ženou. Celý díl najdete ZDE.  

Pokud byste chtěli pohádky z produkce BareBear Animation studio vidět na velkém plátně, v úterý 5. prosince se budou od 16:00 - 20:00 promítat v pražském BIO OKU na Letné.