Video placeholde

Přidá se poslední Jedi k temné straně? Nové Hvězdné války ukázaly ponurý trailer

Už 14. prosince bude jasno, jakým směrem se nejpopulárnější sci-fi sága všech dob vydá. Osmá epizoda Hvězdných válek s anglickým názvem Star Wars: The Last Jedi poodhalila další náznak své dějové zápletky a nutno uznat, že to není něco, co by fanoušci očekávali. Vypadá to, že stejně jako u původní trilogie, i tady bude druhý díl opravdu temný. Podívejte se na video.

Zatímco první trailer ukázal, že Luke Skywalker mluvit nezapomněl a že se neochotně ujme základního výcviku hrdinky Rey, ten druhý naznačil, že se i jeho druhý žák může přidat k temné straně. Hlavním motivem je totiž rozhovor mezi Rey a Kylo Renem a opravdu se nenese v duchu, že by se světlá strana síly měla dočkat nějaké výrazné obrody. Spíše naopak.

Plakát k filmu Star Wars epizoda VIIIPlakát k filmu Star Wars epizoda VIII|Facebook.com/Star Wars

Ukázka navíc přiživuje spekulace o původu hlavní hrdinky. Je sestrou hlavního padoucha? Je Skywalkerovou dcerou? Nebo snad potomkem Obi-Wana Kenobiho? I když se může zdát, že nám video napoví, určitě to nebude tak jednoduché a jde jen o snahu tvůrců vyvolat v nás určité představy, které potom rozbije až sledování samotné osmé epizody.

Očekávání jsou tedy na maximu a žádný fanoušek Hvězdných válek by rozhodně neměl 14. prosince chybět v kinosále. Co na ukázku říkáte vy? Dejte nám vědět do komentářů.