Video placeholde

Česká sedmnáctiletá barbie Gabriela: Plastiky mě baví, teď s nimi teprve začínám!

Narodila se jako Gabriela Jiráčková, na sociálních sítích však používá jméno Gabriel a jako zpěvačka vystupuje pod pseudonymem Lolo Ta Bella. Sedmnáctiletá dívka z Prahy se stylizuje do podoby panenek barbie, přesněji do jejich bimbo verze, která se vyznačuje značnými plastickými operacemi. S těmi Gabriel teprve začíná, a jak sama říká, je to to, co ji momentálně na tomto životním stylu baví nejvíc. Podívejte se na video.

Příslušnost ke stylu bimbo barbie ji ovlivňuje natolik, že už si nechala prodloužit vlasy, řasy a uměle vylepšit rty. Nyní jsou na řadě ňadra. A i když se Gabriel nemá za co stydět, v poslední době se rozhodla nechat si je dvakrát zvětšit.

Jak na změnu její image reaguje rodina? Proč se stylizuje zrovna do panenek barbie a jaké další kosmetické zásahy má v plánu? Nejen to zjistíte v našem videu. Co na Gabriel Jiráčkovou říkáte?

Příběh Gabriel Jiráčkové je jedním ze seriálu NEPŘEHLÉDNUTELNÍ, ve kterém vám ukážeme lidi, kteří svým vzhledem, koníčky či prací vybočují z průměru. Narušují naše zažité představy, boří stereotypy a ukazují nám, jací jsou Češi ve 21. století.