Video placeholde
Akční hrdina Vladimir Putin.
Akční hrdina Vladimir Putin.
Akční hrdina Vladimir Putin.
3
Fotogalerie

Akční hrdina Putin: Odhalené tělo, dvě hodiny boje se štikou v jezeře a ruský ministr obrany za zády

Tak jsme se zase dočkali. Zatímco americký prezident Donald Trump se na dovolené poflakuje na golfu ve svém klubu v Bedminsteru v New Jersey a Miloš Zeman ležel nehybně na rybníce v gumovém člunu, tak jejich ruský protějšek Vladimir Putin se jako akční hrdina vrhá vyzbrojen harpunou a v neoprenu do vody, kde bojuje dvě hodiny s obrovskou štikou. Na těle má i malou videokameru, ale jako náhodou, ho pod vodou doprovází i kameraman televize RT, kterou platí přímo z rozpočtu Ruská federace.

Trump bude na dovolené 17 dní (ve skutečnosti probíhá v Bílém domě rekonstrukce a nedá se v některých jeho částech úřadovat), ale Putin by řízení země samozřejmě na tak dlouho neopustil. Zaletěl si s ministrem obrany Sergejem Šojgu pouze na dva dny (ve čtvrtek a v pátek) do republiky Tuva na jižní Sibiři.

Zde na řece i v jezeře lovil ryby, kempoval a podle ruských médií bylo vše „mimořádně intenzivní“. Aby bylo vše, jak má být, Putin se odhalil opět do půl těla. Chlapík, ten ruský prezident. Všichni diktátoři by se od něj měli učit, jak se dělá propaganda.