Video placeholde
Julius Lavi Lavický děkuje fanouškům, Vyšehrad ovšem při jeho premiéře ztratil vedení a s Vltavínem prohrál 2:3
Herec Štáfek alias Julius Lavický byl po svém debutu za Vyšehrad v obležení novinářů jako opravdová hvězda
Polibek pro redaktorku iSport TV Simonu
Tiskovka s mistrem světa? Ne, to si jen herec Jakub Štáfek zahrál jako Julius Lavický za Vyšehrad
4
Fotogalerie

Lavický poprvé na hřišti: Přišel pozdě, nedal gól, jeho tým prohrál a dostal pokutu

Fotbalová událost víkendu! Herec Jakub Štáfek, respektive Julius Lavický, má za sebou premiéru v dresu Slavoje Vyšehrad ve třetí lize. Známá tvář z fotbalového seriálu Vyšehrad začala proti Loko Vltavín na lavičce, ale v 62. minutě to přišlo. Hráč s desítkou na dresu a vlastní módní kolekcí vběhnul na hřiště. Jeho tým nakonec přišel v 31. kole ČFL o slibné vedení a prohrál 2:3.

Na třetiligový stadion přilákal Lavického soutěžní debut řadu fanoušků, místní hlasatel oznámil, že jich bylo 2300. „Sparta to není, ale jinak je to docela dobrý,“ komentoval Štáfek alias Lavický atmosféru při zápasu. Také počtem akreditovaných novinářů se zápas blížil úrovni první ligy.

Lavický nezklamal už od začátku. Na sraz týmu před zápasem dorazil se zpožděním. „O 15 minut, takže ideál,“ zahlásil. Nestihl tak část rozcvičení, ale své nové spoluhráče rychle, ještě před výkopem, dohnal. A pokuta? „Už byla,“ prozradil Lavický předtím, než zamířil na poslední poradu před výkopem do kabiny. Tam se dozvěděl, že právě kvůli nedochvilnosti vypadl ze základní sestavy.

Více o prvním zápasu fotbalisty Lavického v dresu Vyšehradu čtěte ZDE >>>