Video placeholde
Snímek vznikl jen pár vteřin po incidentu. Iggyho tvář na to vypadá ...
I IGGY POP jako noční můra bodyguardů: Za chvíli si na pódium vytáhne desítku diváků.
Iggy Pop na festivalu Colour of Ostrava 2010
Iggy Pop na festivalu Colour of Ostrava 2010
Iggy Pop na festivalu Colour of Ostrava 2010
26
Fotogalerie

Rvačka s redaktorem Reflexu a focení hotové za 10 vteřin. Iggy Pop slaví sedmdesátku

Psal se rok 2010 a v zákulisí festivalu Colours of Ostrava pobíhala velmi kreativní dvojka. Fotograf Roman Černý a kulturní redaktor Reflexu Marek Gregor. Společně zpovídali a fotili světové hudební hvězdy a bezesporu jednou z těch největších byl Iggy Pop. Ten byl však vyhlášený tím, že se odmítá fotit mimo pódium, a fotografy, kteří měli tu čest udělat jeho portrét, byste spočítali na prstech jedné ruky. A mezi nimi je právě i Roman Černý. Podívejte se na video, ve kterém vzpomíná na divoké události kolem fotografování této dnes sedmdesátileté hudební ikony.

Vyfotit portrét známějšího muzikanta v rámci „hudebního festivalu někde ve východní Evropě“ je pro obyčejné smrtelníky téměř nemožné. Přesto se to Romanovi Černému podařilo. Ukecal manažera Iggyho Popa a po několikahodinovém čekání měl nějakých 15 vteřin na to, aby jednoho z nejznámějších zpěváků světa vyfotil i s kapelou mimo pódium. V rámci oslav 70. narozenin Iggyho Popa jsme slavného českého fotografa vyzpovídali a jeho vzpomínky najdete ve videu nahoře. Za poskytnuté prostory pro natáčení děkujeme obchodu s gramodeskami a gramofony phono.cz.

Zběsilou foto session provázela i strkanice, do které se přimotal redaktor Reflexu Marek Gregor a samotný Iggy Pop. Jak na rvačku tehdy vlastně došlo? To zjistíte ve videu níže:  

Video placeholde
Jak to bylo s rvačkou mezi Markem Gregorem a Iggy Popem? • Martin Bartkovský

Podívejte se, jak vypadalo focení zákulisí festivalu Colours of Ostrava v roce 2010, kde se kromě Iggyho Popa a jeho kapely The Stooges mihli i třeba Eric Truffaz, Laco Deczi nebo bubeník Marky Ramone z The Ramones:

Video placeholde
Colours of Ostrava 2010 s fotografiemi • Reflex.cz