Video placeholde
Záběry z filmu Star Wars: The Last Jedi
Záběry z filmu Star Wars: The Last Jedi
Záběry z filmu Star Wars: The Last Jedi
Záběry z filmu Star Wars: The Last Jedi
Záběry z filmu Star Wars: The Last Jedi
15
Fotogalerie

Luke Skywalker konečně promluvil! Podívejte se na první ukázku filmu Star Wars: The Last Jedi

Moment, na který čekaly miliony fanoušků po celém světě, je konečně tady. Na akci s názvem Star Wars Celebration, která v americkém Orlandu oslavuje 40. výročí populární sci-fi ságy, tvůrci konečně odhalili první trailer na osmou epizodu s podtitulem The Last Jedi (jako český název je uváděn Poslední z Jediů). Podívejte se!

Zatímco film vstoupí do kin až 14. prosince, fanoušci se už teď nemohou dočkat. A k jejich napětí přispěl i nejnovější trailer, který se dnes v Americe promítal jako součást diskuzního panelu s herci a tvůrci osmé epizody. Ve videu vidíme Rey trénovat se světelným mečem či používat sílu. Vrátí se Finn i Poe Dameron. O letecké souboje nebude nouze a Kylo Ren odhodí svou masku. A nakonec to nejlepší - Luke Skywalker mluví. Avšak v závěru pronese znepokojivou větu: “Čas Jediu je u konce”. Jak to myslel? To se dozvíme až v prosinci. 

První oficiální plakát k filmu Star Wars: The Last JediPrvní oficiální plakát k filmu Star Wars: The Last Jedi|Facebook.com/star wars

Věta, kterou si každý fanoušek směrem k tvůrcům opakuje, zní jako mantra. Prosím, nezkažte to! A režisér Rian Johnson prohlásil, že se reakcí fanoušků na film děsí ve stejné míře, jako se na ně těší. Cítí velkou zodpovědnost a v současnosti stále tráví většinu svého času ve střižně a pokračuje na dokončování filmu. Tak snad to nezkazí a nejnovější Hvězdné války budou takový nářez, v jaký doufají všichni v této i té předaleké galaxii.

Podívejte se na první traleir na Star Wars: The Last Jedi a napište nám do diskuze, co si o něm myslíte.