Marketingový expert Jakub Horák

Marketingový expert Jakub Horák Zdroj: Info.cz

Marketingový expert Horák: Babiš by byl bez miliard a fabrik jen komická figurka

Základem úspěchu Andreje Babiše je jeho podnikání, bez něj by mu image lidového politika byla k ničemu, říká marketingový expert Jakub Horák. Hnutí ANO se podle něj v budoucnu rozpadne. Řekl to v pořadu ŠTRUNC! na webu Info.cz. Video v článku.

 

„Těm lidem jde o to, aby se měli líp ekonomicky. Oni mu důvěřují. Základní diskurz je, proč řidič autobusu v Německu má třikrát větší plat než v Česku. A Andrej Babiš, který je úspěšným podnikatelem, těm lidem slibuje, že dokáže zařídit i tohle. To je jeho základní kompetence,“ vysvětlil v rozhovoru s Pavlem Štruncem Horák.

„Všechny ty věci okolo, jako ta lidovost, ten jazyk, co často politologové říkají, že ho to přibližuje k lidem… Kdyby on za sebou neměl ty fabriky a miliardy, tak by byl jen nějaká komická figurka,“ prohlásil Horák.

Podle Horáka se kolem Babiše kupí čím dál víc skandálů a řada známých osobností mu už dává najevo své nesympatie. Třeba, když minulý týden odmítli jeho pozvání na společnou snídani. „Poločas rozpadu ANO zřejmě ještě čeká,“ odhadl Horák.

Další rozhovory z pořadu ŠTRUNC! najdete zde >>>