Video placeholde
Zákulisí natáčení nové série Kanceláře Blaník
Zákulisí natáčení nové série Kanceláře Blaník
Zákulisí natáčení nové série Kanceláře Blaník
Zákulisí natáčení nové série Kanceláře Blaník
Zákulisí natáčení nové série Kanceláře Blaník
15
Fotogalerie

Exkluzivní záběry z natáčení nových dílů Kanceláře Blaník. Tonda začne nadělovat na Silvestra

Legendární Tonda Blaník hlásí návrat. První klapka nové řady seriálu Kancelář Blaník padla v úterý 13. prosince. Pod režijním vedením Marka Najbrta se po tři čtvrtě roce na place znovu sešli Marek Daniel coby lobbista Tonda, jeho asistent Žížala v podání Michala Daleckého i sekretářka Lenka, kterou hraje Halka Třešňáková. V pořadí pátá série oblíbené politické satiry, která vzniká v koprodukci internetové televize Stream.cz a společnosti Negativ, bude mít 14 dílů a odstartuje už předposlední den letošního roku.

„Vracíme se v nové sezóně v již tradičním konceptu. Nepřidáváme postavy, ani neměníme prostředí. Jednoduše se popáté budeme snažit, aby seriál Kancelář Blaník byl opět tou břitkou a především aktuální politickou satirou, kterou najdete jen u nás na Stream.cz,“ říká šéfproducent internetové televize Lukáš Záhoř.

Jak fanoušci na facebookové stránce seriálu předjímají, během vysílací pauzy se urodila celá řada hodně silných témat, kterým by se fiktivní lobbista mohl v nové sérii věnovat. Skándály kolem státních vyznamenání, zpoždění letadla na pohřeb bývalého slovenského prezidenta, Forejtovo drogové video či humbuk kolem elektronické evidence tržeb, to vše je opravdu silná munice.

A producent seriálu Milan Kuchynka ze společnosti Negativ dává fanouškům za pravdu. „Úvodní díl s názvem Mikuláš zrekapituluje uplynulé měsíce a vystaví za ně politické reprezentaci účet. A o tom, že jim vše sečte bez servítků, myslím, není pochyb,“ naznačuje scénář první epizody.

Podívejte se na video ze zákulisí natáčení první epizody, které zachytila naše kamera!