Jako dvojčata.

Jako dvojčata. Zdroj: Facebook.com/Meryl Streep

Meryl Streep jako Donald Trump.
Meryl Streep jako Donald Trump.
Meryl Streepová, Margaret Thatcherová
3
Fotogalerie

Meryl Streepová si zahrála na Trumpa a dokonale se mu vysmála

Herečka Meryl Streepová (66), která se těší nejen v Americe mimořádné oblibě, předvedla na gala večeru v New Yorku nečekaný kousek. Osminásobná držitelka Zlatého glóbu, dvojnásobná držitelka Ceny Emmy a trojnásobná držitelka Oscara se rozhodla imitovat kandidáta na post prezidenta USA, Donalda Trumpa (69).

Pro Streepovou se nejednalo o první ztvárnění osoby z politické scény. V roce 2011 natočila film Železná lady, kde si zahrála britskou premiérku Margaret Thatcherovou.

Tentokrát se rozhodla nasadit blonďatý příčesek, vzít si oblek doplněný o červenou, špatně uvázanou kravatu, a svůj vzhled dovedla k dokonalosti natřením silné vrstvy oranžového krému na obličej, čímž vtipně poukázala na Trumpovu zálibu ve falešném opálení. Se svým přirozeně komediálním talentem si Streepová okamžitě získala celé publikum a amatérské video z jejího vystoupení se začalo šířit bleskovou rychlostí. 

Podle vanityfair.com je herečka horlivou podporovatelkou Hillary Clintonové. Což dala ostatně svým vystoupením jasně najevo.