Video placeholde

Fanoušek prezidenta a zemanleaks: Jak chtěl Hrad gratulovat k vítězství rakouského vlastence Hofera

Nepochybuji o tom, že vítězství vlastence Hofera v rakouských volbách bylo ukradeno, zmanipulováno vídeňskou lumpenkavárnou, a cenné spojenectví mezi zdravými euroasijskými silami tak bylo oddáleno. Svědčí o tom i vaše připravované poselství, které uniklo z prezidentské kanceláře na můj e-mail. Aby si česká veřejnost uvědomila závažnost této situace, zveřejním je, ať vidíme, o co jsme přišli:

Vážený pane prezidente Hofere,

dovolte mi, abych Vám srdečně blahopřál k Vašemu volebnímu vítězství ve Východní říši. Naplňujete mne nadějí, že nejen čistá slovanská, ale i germánská krev stále existuje. Pravda, čekají Vás veliké úkoly, v jejich řešení Vám však rád pomohu nejen radou, ale i zasláním našich nejlepších expertů.

Nejprve je třeba zasadit se o zrušení sankcí proti našemu drahému Vladimírovi a jeho mírumilovné vlasti. Musíme světu odhalit, že se Rusové bránili ukrajinské agresi a rozpínavosti, i když to bylo na území Ukrajiny.

Musíme něco udělat s tou praštěnou Angelou, beztak je její krev jistě naředěná nějakým tím východním xindlem.

Nás, Čechy, a Vás, východní Němce, spojuje mnohé. Ať jde o lásku k útulnosti, pivu, nebo speciálně vybaveným sklepům.

Podobně jako my, i Vy byste měli zasáhnout nejen proti přistěhovalecké lůze, ale i proti degenerovaným liberálům. Naštěstí máte pěknou tradici zařízení, kam lze tyto osoby umístit. Jsem ochoten Vám na tuto těžkou práci poslat svého nejlepšího chlapce, který vyjádřil touhu v takovém zařízení pracovat a řídit ho. Nerad se ho vzdám. Rád s ním řečním na pódiu a vytáčím tím naše kavárnické poseroutky, ale co bych pro naši věc neudělal.

Nic si nedělejte z toho, že pocházíte ze skromných, malých poměrů. Vzpomeňte, z jakých vzešel váš slavný krajan, koneckonců, dnes zná Braunau každý…

Tak vyhrnout košile a do práce, drahý pane prezidente. Váš oddaný Miloš