Video placeholde

Quidův palec nahoru: Kačenka jako Uriel aneb spirituální nálož

Už po desáté přináší Quido MC přehled videí, která ho v posledním týdnu na YouTube nejvíce zaujala. A jubilejní vydání je těžce spirituální.

Protože rozjezd by ale měl být pozvolnější, než se spirituální nářez zjeví v plné parádě, přichází Weef a sympatickým a vcelku nevtíravým způsobem seznamuje s teorií Zero waste life.

Tím, co minulý týden hýbalo českým světem YouTube asi nejvíce, bylo velké internetové zjevení, resp. přiznání jisté Kačenky, že je vtělením archanděla Uriela a zároveň druhým příchodem Kristova vědomí. Parodie a vtípky na sebe nenechaly dlouho čekat. Svou troškou do mlýna přispěl Fatty, stejně jako Johny Valda, který neodolá slovní hříčce v podobě překřtění archanděla Uriela na Urinala. Přece jen v poněkud intelektuálně náročnější rovině než Fatty a Valda se videem zaobírá Martin Rota. Rozlišuje dva základní postoje, které k deklaracím tohoto typu můžeme zaujmout, a sice podle toho, jestli za zdroj svého poznání pokládáme empirický důkaz, nebo víru.

Zcela logicky z důvodu, jak velkou inspirací se video stalo, získává palec nahoru přiznání Kačenky, resp. archanděla Uriela.     

Všechna videa: