Pohled do kavárny

Pohled do kavárny Zdroj: Agent Sokoler

Přesun do kavárny
Zapojit a začít pracovat...
"Promiňte, to je můj počítač."
Obstarožní monitor
Přípravy
26
Fotogalerie

Skrytá kamera: Šprýmaři místo laptopů ve Starbucks vybalili stolní počítače

Vezměte tři lidi a nechte je sednout do kavárny Starbucks a pracovat na počítači. Na jejich počítači, který si přinesou. Že na tom není nic neobvyklého a je to vlastně úplně normální a běžná věc? Partička šprýmařů se rozhodla trochu pobavit sebe i své okolí a místo notebooků si do kavárny přinesla klasické staré stolní počítače. Reakce lidí jsou k nezaplacení.

Především, všichni tři účastníci legrácky přišli každý zvlášť a ani náznakem nedali najevo, že se znají. Vybalili si počítač, jako by se nechumelilo, a spustili například Windows 95. Jen v jednom z počítačů byla nainstalována i wi-fi karta, takže se tento šťastlivec mohl připojit k veřejné síti kavárny. Vedle ostatních zákazníků s notebooky to byl perfektní kontrast.

Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. Zatím co někteří se jen podivovali a jiní přicházeli blíž, aby si mohli prohlédnout co se děje, někteří si mysleli, že se jedná o veřejné počítače a jsou prostě k dispozici. Zatímco si jedna herecká figurka šla pro kávu, k počítači si sedl jiný host. Než pochopil, proč mu majitel říká, že je to jeho počítač, chvilku to trvalo.

Stejně tak slečna, stojící ve frontě na počítač. Kdo ví, jak dlouho by čekala, kdyby si srandista nezačal celý počítač balit do kufru. Její rekce, když pochopí, že se nejedná o veřejný počítač, ale o přístroj, který si někdo přinesl místo laptopu, je báječná. Krátké video ke zhlédnutí najdete níže.